2777
2789

سلام خواهر شوهرم  انجام دادن البته به ما اسم دکترشون رو نگفته بودن تا اینکه به صورت اتفاقی عکسشون رو تو اکسپلور دیدم کار خانم دکتر حرف نداره خیلی طبیعی و شیک عمل میکنن الان بعد از گذشت چند سال هنوزم که هنوز بینی خواهرشوهرم رو میبینم لذت میبرم😍

بله من رفتم پیش دکتر تیموری مشاوره اما بعدش نظر خانم دکتر این بود که  جراحی انجام ندم و الان خیلی راضی هستم از اینکه پیش ایشون رفتم مشاوره چون نشون میده چقدر باوجدانه و دکتر پولکی نیست بخاطر جیب خودش منو بفرسته اتاق عمل

کلی با حوصله برام توضیح داد اگه عمل کنم از اینی که هست بدتر میشم و منم پذیرفتم

ایشون فلوشیپ فوق تخصصی جراحی بینی و صورت دارن و تخصصشون گوش و حلق و بینی هست که تخصصی کار انجام میدن نه به صورت غیر حرفه ای که فقط جراحی کنن و پول دریافت کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من رفتم پیش دکتر تیموری مشاوره اما بعدش نظر خانم دکتر این بود که جراحی انجام ندم و الان خیلی را ...

واااا یعنی چی اونقدر بدم میاد از اینایی که تا یه دکتر خوب پیدا میکنن قایم میکنن خوب که چی مگه پنج انگشت یه شکلن که میترسن شبیه هم بشن😂😂

بله من رفتم پیش دکتر تیموری مشاوره اما بعدش نظر خانم دکتر این بود که جراحی انجام ندم و الان خیلی را ...

چه جالب منو همسرم هم پیششون مشاوره رفتیم و همسرم جراحیشون عالی شد خیلی طبیعی و مردانه اما به من گفتن که نیازی نیست جراحی کنم

البته ناگفته نمونه که کارشون اونقدر حرفه ای هست که نیاز به تامپون نداره ومن اصلا مشکل تنفسی نداشتم بعد از عمل و اینکه کبودی هم خیلی کم بود که خیلی سریع به محل کارم برگشتم فقط دو هفته چسب زدم

البته ناگفته نمونه که کارشون اونقدر حرفه ای هست که نیاز به تامپون نداره ومن اصلا مشکل تنفسی نداشتم ب ...

عزیزم درخواست دوستی دادم قبول میکنی عکستون رو بفرستید چندتا سوال داشتم . من خیلی مطبهای مشهد رو گشتم می‌خوام وقتمو رزرو کنم پیش دکتر تیموری

عزیزم درخواست دوستی دادم قبول میکنی عکستون رو بفرستید چندتا سوال داشتم . من خیلی مطبهای مشهد رو گشتم ...

آره عزیزم قبول کردم
خوبی دکتر تیموری اینه که خانم دکتر علاوه بر تخصص گوش و حلق و بینی ،
فوق تخصص جراحی سینوس رو هم دارن یعنی دو تا فوق تخصص همزمان دارن که اونطور که من شنیدم  تعداد انگشت شماری جراح هستن تو ایران که این دو فوق تخصص رو همزمان داشته باشند و به تمام و مشکلات بینی و سینوس احاطه دارن

آره عزیزم قبول کردمخوبی دکتر تیموری اینه که خانم دکتر علاوه بر تخصص گوش و حلق و بینی ،فوق تخصص جراحی ...

ممنون عزیزم وقت عملمو فیکس کردم دعا کنید عالی بشه عکسمو میزارم  🤩🤗🤗🤗