2777
2789
عنوان

آمپول hcg کسایی که تجربه دارن کمک

60 بازدید | 11 پست

چه موقع باید بزنم؟  

دکترم گفت روز 17 سیکلت بزن ولی تو نت گفته 14 میگم نکنه اشتباه حساب کرده 

فردا میخام بزنم چن ساعت بعدش نزدیکی داشته باشم؟ دکتر گفت 3 روز نزدیکی روز دوم آمپول بزنم 

آخه همه جا نوشته بعد آمپول نزدیکی😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو بار زدم روز ۱۴....و از قبلش یک شب در میون گفت رابطه داشته باش....لتروزول هم میخوردم ۴ ماه ...ا ...

ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد واس منم دعا کن 🥹 به من متفورمین داد فقط به شوهرمم تقویتی 

سونو دادم روز 12 فولیم 15 بود فک کنم دکترم سرش شلوغ بود هوهولکی منو رد کرد 😭

اصلا روز ۱۷ هاش سی جی نمیزنن روز ۱۳ میزنی که ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد خود آزاد شه حال‌ام ایرادی نداره اینقدر به خودت سخت نگیر اگه میدونی همون عصر روز ۱۳ برو بزن از هم ن شبم اقدام کن

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
نه منظورم اینه تا جایی که میتونی رابطه داشته باش،مثلا از ۱۲ پریودی یروز درمیون تا جایی ک تونستی،هیچ ...

آها یه سوال بعد اینکه آمپول دارم چن ساعت بعدش نزدیکی داشته باشم؟ یا ساعتی نیس؟؟ 

آها یه سوال بعد اینکه آمپول دارم چن ساعت بعدش نزدیکی داشته باشم؟ یا ساعتی نیس؟؟

عزیزم دنبال هیچ قاعده و قانونی نباش،اگ بخاد بشه با یبارم میشه،شما یروز درمیون ادامه بده