2777
2789

الان ١٨روز هستش كه امپول زدم دوتا

انروز بتا ٣٠بود 

امكانش هست اثر امپول باشه 

در ضمن از ديروز تمام بيبي چكا مثبت شده

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه امپول زدم هنوز ب وقتم مونده یعنی میشه مثبت بشه

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
در ضمن ٣روز به موعدم مونده 

مگه امپولو چهاردهم پریودت نزدی؟چجوری پس میگی هیجده روز از امپولم میگذره و سه روزم ب وقتت مونده؟؟؟؟

خدایا داده هایت،نداده هایت و گرفته هایت را شکر میگویم چرا که داده هایت نعمت نداده هایت حکمت و گرفته هایت امتحان است....
مگه امپولو چهاردهم پریودت نزدی؟چجوری پس میگی هیجده روز از امپولم میگذره و سه روزم ب وقتت مونده؟؟؟؟

سيكلم ٣٥روزه هستش

اره ١٨روزه ميذره از امبول 

روز ١٥سيكل زدم

سيكلم ٣٥روزه هستش اره ١٨روزه ميذره از امبول  روز ١٥سيكل زدم

اهان پس سیکلت طولانیه

میشه بپزسم پریودات منظمه یا نهاخه من نامنظمم و دوفاستون مصرف میکنم 

من از ماهي كه اقدام كردم پريوديم عقب جلو شد

عزیزم مبارکه... تیکر بارداری هم که گذاشتی. واسه منم دعا کن. امروز 28 پریمه. دو روز بی بی گذاشتم منفیه منفی بود.... میترسم دوباره برم سراغش... دوره هام 30 روزس.... این انتظاره چقد سخته.... من 7.7 هم سالگرد ازدواجمه... خیلی دوست دارم همزمان با سالگرد ازدواجم خبر برداریمو هم به شوهرم بدم..... خیلی واسم دعا کنید.... خیلی محتاجم بچه ها  

عزیزم مبارکه... تیکر بارداری هم که گذاشتی. واسه منم دعا کن. امروز 28 پریمه. دو روز بی بی گذاشتم منفی ...

عزيزم منم دقيقا سالگرد عروسيمون بود فهميدم 

دقيق روز ٦/٢٩فهميدم 

انشالله هم شما ٧/٧خبر بارداري را به شوهرتون ميگين