2777
2789
عنوان

یه پسری ببینید بهم چی گفت اون راست میگه یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر قضیه پول گرفتن آویزون بازی درآوردی چجوری روت میشه بگی پول بده بهم بزن برام

نگفتم که برام بزن گفتم انتظار دارم پارتنرم هر وقت دید تو دردسر افتادم پول لازمم خودش بدون اینک بگم برام بزنه 

گفتم هر وقت 

میدونم یه روز بهش میرسم🥺🥺
نگفتم که برام بزن گفتم انتظار دارم پارتنرم هر وقت دید تو دردسر افتادم پول لازمم خودش بدون اینک بگم ب ...

ببین به نظر من خیلی خودتو سبک کردی نیاز به گفتن نبود. برادر من ی دوست دختر داشت دقیقا همینطوری بود به همین خاطر برادرم با اینکه قصدش ازدواج بود باهاش بهم زد. 

ببین دختره ماهی ی بار ی داستان سرهم میکرد که مثلا فلان مشکل برام پیش اومده و از برادر پول میگرفت. اوایل می گفت بهم قرض بده اما پس نمیداد. بعدها دیگه کلا نمی گفت قرض بده. یا مثلا می رفت توی مغازه زنگ میزد به برادرم که ی لباس دیدم خوشم اومده اما پول ندارم. به نظر من این رفتارها خیلی ی ی ی چیپ و سطح پایینه مخصوصا اگر مثل شما به زبون بیاری. طرف اگر خودش آدم حسابی باشه که میدونه کی و کجا برات خرج کنه مثل شوهر خودم. اگر هم نباشه و تو باید بهش بگی که اصلا این آدم ارزش نداره باهاش ادامه بدی. 

به نظرم منم اگر پسر بودم دختری این حرف رو میزد درجا باهاش کات میکردم.

نگفتم که برام بزن گفتم انتظار دارم پارتنرم هر وقت دید تو دردسر افتادم پول لازمم خودش بدون اینک بگم ب ...

خوب اصلا همچین انتظاری هم نباید داشته باشی.

شوهرت که نیست.

ولی کلا با این طرز تفکرش کلا آدم به درد نخوریه

خوب اصلا همچین انتظاری هم نباید داشته باشی.شوهرت که نیست.ولی کلا با این طرز تفکرش کلا آدم به درد نخو ...

خب من هدفم از رابطه ازدواجه قراره شوهرم باشه 

اونم نباید ازم کسافرت بخواد

میدونم یه روز بهش میرسم🥺🥺
خب من هدفم از رابطه ازدواجه قراره شوهرم باشه اونم نباید ازم کسافرت بخواد

کلا رابطه با این پسر اشتباهه این دروغ میگه میخواد ببردت سواستفاده کنه بعد هم ازدواج نکنه هدف خودتم اگه ازدواجه حرف پول نزن یه چند وقت آشنا شو فقط آشنا ها