2777
2789

شوهرم میگه جوجه بدیم خودمون درست کنیم خونه ولی من میگم ماکارانی الویه به صرفه درمیاد...

موندم

فینگر فودا خوشگلن...

نزدیک ۲۰ نفریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالشه دخترت؟

کادو چی گرفتی؟

اولویه‌ زشت میشه ب نظرم ای کاش کم دعوت میکردی ماکارونی میذاشتی

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

همون جوجه بده خیلیا ماکارونی و الویه دوست ندارن من بشخصه اصلا الویه غیر الویه مادرمو خودمو نمیخورم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

آره الویه از همه بهتره

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

از دخترت بپرس غذای مورد علاقش چیه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

الویه و سالاد ماکارونی و کشک بادمجون 

با یه مدل ژله بستنی مثلا

من تنوع رنگی برام مهم تره 😁 فکر کنم از کلی جوجه کمتر دربیاد 

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.