2777
2789
تقریبا لاممکنه😂😂😂 اخه با یه بچه کوچیک چجوری میخوای روزی ۱۲ ساعت درس بخونی پزشکی بیاری.

بچم خیلیم کوچیک نیست سه سالشه

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
بچم خیلیم کوچیک نیست سه سالشه

شش سال از محيط درس دوري 

اميدوارم يه هوس الكي نباشه 

اگه واقعا ميخواي پزشكي بخوني با ني ني سايت ❤️❤️😂😂😂خداحافظي بايد كني و خيلي خيلي چيزهاي ديكه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شش سال از محيط درس دوري  اميدوارم يه هوس الكي نباشه  اگه واقعا ميخواي پزشكي بخوني ب ...

آره سختیا شو میدونم ولی خییییییییلی علاقه دارم. تا حالا هم شوهرم نداشته بود. به غیر رشته تجربی هم که رشته های دیگه بازار کار ندارن منم علاقه ندارم.

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
منم بچم دوسال ونیمه هست بعد از هفت سال میخوام امسال ارشد شرکت کنم چرا نشه اگه بخوایم میتونیم

آره آدم هرچی بخواد تلاش و پشتکار داشته باشه میتونه.شما چند سالتونه؟

برای ارشد پیام نور ترمی ۹۰۰ تقریبا

مرسی. شما واقعا یه روز مونده به زایمانتون

واااي منم  منو تو چقدر تفاهم داريم😂😂😂

میخواین چه رشته ای بخونین چند سالتونه

دختر عمو منم با بچه شيش ماهه درس خوند  الانم بهترين پرستاره 😍😍😍 منم خيلي علاقه دارم بخونم

شما هم میخواین پرستار شین عزیزم