2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تراز من ۵۶۰۰🙄چیزی هم نخونده شانسی رفتیم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

معدل مهم نیست تراز تک درس مهمه و سال نمراتت. منطقه ۳ رو نمیدونم اما کلا قبولیش راحت تره و تعهدی زاهدانم منطقا رتبه خوبی نمیخواد.

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
پزشکی تعهدی شاید اما خوب نگاه کن الان داره وضعیت رو به جنگ میره مطمئنی

نمیدونم 

ولی فکر نکنم جنگ بشه بیشتر انگار بازی روانیه

اگه هم بشه که بخواد به این زودیا بشه که من تهش هنوز دانشجوم

نمدانم
خب ۵۶۰۰ خیلی بده اگه معدلم تو همین حدود باشه مجازم نمیشه

کی تراز  معدل ها میاد؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
تراز من ۵۶۰۰🙄چیزی هم نخونده شانسی رفتیم

هعیی خدا الانم که تراز تیر با درصدای بیشتر کمتر از اردبیهشتم شده همون نمیرفتم بهتر بود ای کاش اون تایمو بجای اینکه بزور خودمو بنشونم پشت میز میگرفتم میخوابیدم 

نمدانم
معدل مهم نیست تراز تک درس مهمه و سال نمراتت. منطقه ۳ رو نمیدونم اما کلا قبولیش راحت تره و تعهدی زاهد ...

شیمی ۱۹/۷۵ 

دینی ۱۹/۲۵

زیست ۱۹/۲۵

ریاضی ۱۹/۵

فیزیک ۱۸

ادبیات ۱۸/۵

سلامت ۱۸/25

هویت ۱8

زبان ۱۸/۷۵

عربی ۱۹/۲۵

نمرها همه برا 403 

خدا کنه همینطوری باشه من که دیگه حوصله ی خودمو ندارم امیدم به همین تعهدی زاهدانه که البته تا الان هرچی امید داشتیم ریده شده بهش کلا دیگه از همه چیز باید قطع امید کنم تا دیگه رکب نخورم

و خب دیگه فکر نکنم نهاییم برا ما تراز بده 

فقط دعا کنیم از کف بهمنی کمتر نشه

نمدانم