مـاهـســار۱۲۴ مدیر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 عنوان بچه ها چطور کسیو پیدا کنم به جام چله بگیره | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 29 پست سلام خیلی گرفتارم گفتم چله حق شناس بگیرم اما نمیتونم کسیو میشناسید قبول کنه بگیره به جای من چطوری پیدا کنم همچین کسیوبه خدا خیلی حالم خوب نیست نمیدونم باید چیکار کنم زندگیم رو هواستتوروخدا اگه میشناسید معرفی کنیدخیلی التماس دعا دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 1403/05/16 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات__صورتی عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 4277 هزینش چقده برای حق شناس کسی بوده اینطوری حاجت روا شده باشه یا حتما خودت باید بگیری
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 وایی من گرفتم پارسالخدایی ک خیلی احکام داره ولی من دیگه یاد گرفتم ده روز اول هم نذرم گرفتم ولی تا آخ ... نمیدونم چ کنم بخدا هرکاری میکنم یهو وسطش یه مشکلی پیش میاد ک نمیشه هزینش حدودا چقدر میشه دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 چله حق شناس خیلی سخته و باید اطمینان از اون طرف داشته باشی مطمعن باشی ک همه اعمال بجا بیاره آخه کسیو نمیشناسم ک حاضر بشه همچین کاری کنه واسم دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
اولین_شکوفه_گیلاس عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 1254 نمیدونم چ کنم بخدا هرکاری میکنم یهو وسطش یه مشکلی پیش میاد ک نمیشه هزینش حدودا چقدر میشه والا من نمیدونم دقیقا ولی پارسال ک پرسیدم حداقل سه تومن بودولی اگه خودم بخوای هرچقد در توانت بود
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 چه جور چله ای هس؟ میگن خیلی جوابه ولی خیلی سخته احکام و شرایطش زیاده اگه سرچ کنید بخونید درموردش بد نیست دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
کلئوپاترا_۱ عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 1424 وایی من گرفتم پارسالخدایی ک خیلی احکام داره ولی من دیگه یاد گرفتم ده روز اول هم نذرم گرفتم ولی تا آخ ... احکام میتونید به من هم یاد بدید؟
panahzand عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 192 والا من نمیدونم دقیقا ولی پارسال ک پرسیدم حداقل سه تومن بودولی اگه خودم بخوای هرچقد در توانت بود برابازشدن زبون بچه میشه ؟
kadosabz75 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 4259 استارتر عزیز گرفتن چله برای آدم زنده قبول نمیشه خودت باید بگیری 💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.
amafhh عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 854 سلامدرخواست دوستیمو قبول کن، یه نفر تو تلگرام هست انواع چله میگیره و یه پولی برای درمان دخترش میگیره. هرکی خواست درخواست بده ک ایدی تلگرامشو بدم
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 چله به چکارمیاد منم زندگیم روهواست بگو ببینم چیه چله خیلی معروفیه ک خیلیا باهاش حاجت گرفتن ولی خیلی سخته خیلی شرایط داره سرچ کنید درموردش بد نیست دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
کتبدیلت عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17757 آخه کسیو نمیشناسم ک حاضر بشه همچین کاری کنه واسم خودت انجام بده فقط برای اون یک هفته ماهیانه ک نمیتونی چله بگیری یکیو پیدا کن اونم از نزدیکانت خواهری مادریکسی ک مورد اطمینان باشهچون اگه خوب و طبق اعمال انجامنشه من شنیدم بد میوفته بر ادم لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 هزینش چقده برای حق شناس کسی بوده اینطوری حاجت روا شده باشه یا حتما خودت باید بگیری منم هزینشو نمیدونم تازه دارم میپرسم ولی خیلی شنیدم درموردش و کسی دیگه ای هم میتونه به جات بگیره دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
اولین_شکوفه_گیلاس عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 1254 خودت انجام بده فقط برای اون یک هفته ماهیانه ک نمیتونی چله بگیری یکیو پیدا کن اونم از نزدیکانت خواهری ... بد ک نمیفته اما به عجابت نمیرسهیکی احکامشم اینه تا پایان چله نباید حرفی بزنی ک هر چله روزانه یساعت زمان حداقل میبره
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1832 سلامدرخواست دوستیمو قبول کن، یه نفر تو تلگرام هست انواع چله میگیره و یه پولی برای درمان دخترش میگیره ... قبول کردم عزیز دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً