2777
2789
عنوان

صحبت های اموزشی 1

51 بازدید | 6 پست

قصد دارم طی چند روز براتون نکاتی رو عرض کنم که جنبه آموزشی داره 

میتونین شرکت کنین و شماهم چیزایی رو که میدونین رو یگسن که استفاده کنیم.

1- هرجا در قبال پولی خدماتی براتون ارئه شد اگر خواستن از اون خدماتی که انجام دادن عکس بگیرن و برای تبلیغات در فضای مجازی استفاده کنن حتما مبلغی رو در قبالش کم کنید به عنوان تخفیف 

به طور مثال خدمات آرایشگاهی یا پزشکی 

قرار نیست هم حاضر به تخفیف نباشن هم بخوان رایگان از شما برای ارتقا پیج و کارشون استفاده کنن

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بعد از طلاق چه راهی هست که اسم بچه رو از شناسنامه حذف کرد ؟اسم همسر قبلی رو چطور میشه از شناسنامه حذ ...

اسم بچتون رو تحت هیچ عنوانی نمیتونین حذف کنین 

اما همسر در فرض ممکن هست که یا باکره مونده باشین یا ازدواج دومتون ثبت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا شناسنامه رو طرف پاره کنه بره دوباره بگیره دوباره خودشون ثبت میکنن ؟

بله عزیزم اطلاعات در سیستم ثبت احوال درج شده.

حتی اگر باکرگی ثابت بشه و اسم همسر در شناسنامه جدید حذف شه میشه از طریق گواهی تجرد از ثبت احوال متوجه ازدواج قبلیشون شد 

بنابراین اطلاعات کاغذی از طریق سیستم انجام میشه و در صورت مفقوده یا پاتره شدن و.... باز اطلاعات وارد میشه مگر در شرایطی ک گفتم میشه اسم همسر حذف بشه