زاجع به مسائل مالی راجع به رسم و رسومات خانواده اشون راجع به توقعاتتون از زندگی اینکه چقدر برای لباس و سفر و ... قراره خرج کنه ما ۴ ماهه با همیم تا حالا نه خودمون نه خانواده ها راجع به این چیزا حرف نزدن کل در و همسایه فهمیدن ما با همیم نمیخوام بعد اگه نشد آبروم تو کل محل بره اگه قراره نشه خب همین الان نشه نباید خودم این مسائل رو با نامزدم مطرح کنم و ازش بپرسم؟؟؟؟وقتی خانواده ها به فکر نیستن خودم که باید باشم نه؟؟
نامزدم دانشجو هست اندک حقوقی داره شهری هم باید برای کار بره اجاره خونه خیلی بالاس منم تو زندگیم همه چی برام فراهم بوده تو سختی نبودم که باید بدونم چه برنامه ای داره فردا رفتیم سر خونه زندگیمون دچار اختلاف نشیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره بنظر من باید مشخص بشه این چیزا خونوادش چی اهل حمایت هستن؟
نمیدونم بهش گفتم من توقعی ندارم از خانواده ات چدن وظیفه اونا نیست تو چه برنامه ی مالی برای زندگیت داری؟؟؟که فکر نکنه چشمم دنبال مال و اموالشونه ولی قطعا اگه خانواده ها حمایتمون نکنن نمیتونیم چون هر دو دانشجوییم چیزی نداریم سنمونم کمه
چرا ایشون رو پذیرفتی وقتی توان مالی مطابق خواسته شما ندارهخیلی مهمه اگر شما یک فرد مادیگرا باشید هم ...
ما تو این ۴ ماه ده بارم کنار هم نبودیم فعلا دانشجوییم و از هم دور حالا که یکماهی کنار همیم میتونیم با هم حرف بزنیم منم الان مطرحش کردم من منتظز بودم خانواده ها چیزی بگن ولی نمیگفتن دیگه خودم دل رو زدم به دریا مطرحش کردم آدم مادی گرایی هم نیستم واقعا ولی خب تک دختر بودم همیشه همه چی برام فراهم بوده تو سختی نبودم اصلا تا حالا طعم سختی رو نچشیدم خب میترسم واقعا از آینده