2777
2789

سلام من 90کیلو بودم  که همزمان دوتا جاری اومدن والان تو عقد هستن.همیشه منو به خاطر وزنم مسخره میکردن من دوتا بچه دارم ولی همیشه خودشون رو با من مقایسه میکردن .من به خاطر وزنم همیشه مشکی می‌پوشم اونا هم همیشه تیپ میزنن و بهم میگن چقدر دل مرده ای

الان چند ماهی هست که ندیدمشون واراده کردم و 15 کیلو کم کردم .خیییییییلی خوشحالم .نوبت آرایشگاه گرفتم برای رنگ مو وقراره برم لباسهای شیک بخرم حسابی تیپ بزنم وبرم خونه مادرشوهرم

یه جورایی ممنونشونم اگه به خودم بود هیچوقت به فکر کاهش وزن نمیفتادم

جاریای عزیزم متشکرم🤎💩

اگر خدا خواهد جاری سبب خیر شود 😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم تنها کسی که به جاری به چشم هوو نگاه نمیکنه منم

بعدم جاری تو عقد ببخشید خیلی غلط کرده به وزن من گیر بده؟؟؟ انقدر بهشون رو نده از الان

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

خیلی هم خوب و عالی ... 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

باشه ولی رو‌خودت کار کن اگه ب همت و دل خودت انجام بدی بهتره این مدل رقابت و حسادت خیلی زیبا نیست....

قوی باشه همیشه یه چیزی هست که یه آدم ضعیفو از پا بندازه الان بری اونجا بکن اوه از حسودی لاغر کردی باز دپرس میشی