2777
2789
عنوان

خیانت زنان❓❓❓❓

299 بازدید | 18 پست

در رابطه با تاپیکی که خانم نوشته با عشق قدیمیم به همسرم خیانت میکنم و همه دارن فحش میدن ریپورت میکنن

متاسفانه باید بگم این موضوع واقعیت جامعه ماست و من به وفور این موضوع رو توی محل کارم دیدم که چطور همکارای متاهل با هم ....( تا تهشو برید دیگه)

نمیدونم واقعا دلیل اصلی اینکار چی میتونه باشه اصلا هم قصد طرفداری ندارم( اصلا و ابدا) ولی به نظرم با ریپورت از سایت این مسئله از بیخ و بم حل نمیشه از اینجا ریپورت کردی سایت پاکسازی شد درست عالیه

ولی تو دنیای واقعی چجوری میخاید ریپورت کنید؟

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

مشکلات بتید از ریشه حل بشن نه ریپورت و فحش

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با اینجا گفتنشون از ریشه حل میشه مگه؟ فقط برای اونایی هم که عادی نیست عادی میشه

اثرات بدی داره قبول دارم

ولی متاسفانه خیلی عادی شده من خیلی زیاد دیدم چون تو اجتماع هستم چیزایی به چشم میبینم که هیچ جوره مغزم نمیپذیره

((صفر تا صد خیانت توجیح نداره ))

ولی اگر نشسته باشید پای خرافی افراد خیانت کار 

عمدتا دلیل و توجیح هاشون یکیه! 

که اکثرا بر میگرده به نظامی آموزشی مزخرفمون که هیچی به دختر و پسر جامعه یاد ندادن و خونواده ها که بدون هیچ توجه ای فقط می‌خوان دختر شوهر کنه بره و ... 

و از این قبیل موارد! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

تو نی نی سایت آقا اگه خیانت کنه کمترین حقش اعدامه و خانم اگه خیانت کنه مستحق دلسوزی

چرا؟منم نفهمیدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چی میبینی مثلا

زن متاهل با بچه ش میاد پیش دوس پسرش

با بچه ش 

حتی با شوهرش 

و هزاران چیز دیگه ...

عزیزم مگه کجا کارمیکنی که میبینی

جایی که عموم مردم هستن کارمندای زیاد ارباب رجوع و ...

تو نی نی سایت آقا اگه خیانت کنه کمترین حقش اعدامه و خانم اگه خیانت کنه مستحق دلسوزیچرا؟منم نفهمیدم

اقا یا خانم با همجنس خودش خیانت نمیکنه که با عیر همجنسش این عملو انجام میده 

بنظرم اینجا جای سوال پرسیدن و استفاده از تجربیات همدیگه س نه بازگو کردن کارای بد ولی متاسفانه تو تاپیکایی که زده میشه خیلی کم سوالا جواب داده میشه و بازار تاپیکای خیانت و دعوا با خانواده شوهر بیشتر نظر داده میشه بیشترشونم دروغه طرف تاپیک زده جاریم ۶ تا بچه داره و یه جوری توصیفش کرد که انگار عرازل اوباشه وطلاق گرفته یا یکی گفته زن داداشم میگه کادو محرمی میخام انگار اوسکول گیر آوردن حرفای شما درست ولی اینجا متاسفانه بیشتر دنبال پربازدید شدنن و معلوم نیست مساله ای که مطرح کردن راسته یا دروغ

در فضای مجازی و محیطی که اساس اون بر ناشناس بودن کاربرا ها هست اینجور مشکلات و مطرح کردنشون از ببخ و بن چیزی رو حل نمیکنه و اساسا مطرح کننده همیشه برای رفع مشکل یا راه چاره یا عذاب وجدان تاپیک نزده گاهی میخواد از بقیه تایید بگیره و این روند اروم اروم طی میشه

اون تاپیک فوق رو ندیدم پس درباره اش چیزی نمیتونم بگم ولی بعضی از این تاپیک ها تعمدی زده میشه و متاسفانه قصد عادی سازی داره پس چون تشخیصش ممکن نیست به نظرم بهتره با این تاپیک ها مقابله بشه

برای اگاه سازی یا بیدار کردن وجدان افراد نسبت به مسئله خیانت هم  چه در مورد اقایون چه در مورد خانوم ها میشه تاپیک کلی در نفی این کار و اثار بد و عاقبت این عمل شنیع زد تا اگر عبرت گیرنده ای هست عبرت بگیره .....