حواهرم.هر جا میره از من بد میگه.۰پدرم ی جوری رفتار میکنه انگلر وجود ندارم فامیل با انزجار نگام میکنند مهمونی خونوادگی.ی میشه منو میزارن خونه میرن حودشون
Казань🇷🇺 مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین من شما را نمیشناسم ولی همه که نمیتونن بد باشن شاید لازمه شما در رفتارت تغییراتی بدی.این حمله ای که میگیم من همینم منو همینطور بخوان اشتباهه باید تغییر کرد باید منعطف بود گاهی هم باید سفت خودمون باشیم
هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
مثل عروسکه واقعا چشمهای ابی صورت سفیدمثل برف امااصلا شانس نداره بخدااگر این بیماری رونداشت حتی دکتر ...
بیماری چی؟
لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
هزار ماشالله خیلی قشنگی😍😍😍😍 واقعا دوستمون درست گفتن عروسکی ماشالله
چهرتون شبیه مادرتونه دیگه درسته؟ چون ما ایرانیا چهرمون اینطوری نیس😂 حتی چشم رنگیامون
ببخش سوال میپرسم چجور بیماری هست؟ میترسم بزنم نت چون هر علایم بیماری میخونم وسواس و استرس میگیرتم. اگه میشع از علائم نگو فقط بگو مربوط به کجای بدنه و مادرزادیه
ببخش سوال میپرسم چجور بیماری هست؟ میترسم بزنم نت چون هر علایم بیماری میخونم وسواس و استرس میگیرتم. ا ...
عزیزم دلم نمیخواد توی تاپیک استارتربیش ازاین راجب این بیماری حرف بزنم ناراحت میشه همه مابه نوعی بیمارهستیم یکی وسواس داره یکی افسردگی ویکی دیگه یچیزدیگه اصلاادم کاملانرمال وجودنداره توی دنیا مخصوصاتوی ایران خیلی سخت ادم نرمال پیدامیشه اما اینم یک بیماری توی مغزه ادم صدامیشنوه توهم میبینه وخیلی رنج میکشه اماتوهم ها و صداهاانقدرواقعی بنظرمیان که دیگه فردازواقعیت وتوهم نمیتونه تشخیص بده
عزیزم دلم نمیخواد توی تاپیک استارتربیش ازاین راجب این بیماری حرف بزنم ناراحت میشه همه مابه نوعی بیم ...
اره من خودم به شخصه وسواس و فوبیای بیماری دارم چقدر زجر میکشم بخاطرش و هیچکی نمیدونه😔 گاهی حس میکنم دیوونه میشم همش از یه مسمومیت لعنتی شروع شد ...