2777
2789
عنوان

خانمایی که از همسراتون دورین

193 بازدید | 24 پست

اونایی که شوهراشون ی شهر دیگه کار میکنن ویا کارشون شیفتیه شبا نیستن ، چطور شبو تنها میمونین؟

من کلا از شب و تنهایی و تاریکی میترسم، امشب همسرم نیس اصلا آرامش ندارم ، میترسم خوابم نمی‌بره.  چیکار کنم؟

دوتا لامپم روشن گذاشتم 

حالا تو خونه ام زیاد باهم خوب نیستیمااا.بیشتر وقتا تو حال میخوابه🤣ولی همین که خونه باشه من خیالم راحت میشه میخوابم.

از ۱۸سالگی تا الان که ۲۷سالم تابستونها کلا وبقبه فصل ها هفته ای سه بار تنها خوابیدم بدون ترس با خیال راحت

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مانده ام تنهای تنها، دقیق به الانه من اشاره داره😂

شوهره منم با رفیقاش رفته بیرون هنوز هیچ خبری ازش نیس ک نیس، هی میگه میام، بعد می بینم ساعت گذشتو این نیومد😂

(لامپام خاموش)😐✌🏻

•خانُمِ آقایِــ A)🍭👩🏻‍❤️‍👨🏻☘️
از ۱۸سالگی تا الان که ۲۷سالم تابستونها کلا وبقبه فصل ها هفته ای سه بار تنها خوابیدم بدون ترس با خیال ...

کلا تو خونه تنهای تنها باشی؟میدونی خونه ما ویلایی هس بیشتر ترسناکه . اگه آپارتمان بود بنظرم کمتر یترسیدم

لامپ روشن قران بالا سر با گوشی هم کار میکنمخیلی بترسم یه فلش آماده روی تلویزیون هست سوره قرآن پخش می ...

لامپ روشن گذاشتم .همشم دارم ذکر میگم ولی دلم آروم نمیشه که بخوابم