2777
2789

بعد از این طرف کائو نامه میده به اوشین که من فلان جا هستم ریوز که نامه رو میبینه میگه اونجا محل بد نامی هستش اوشین اول قبول نمیکنه بعد که میره میبینه کائو تن فروشی میکنه و یه بچه هم داره.  کائو بهش میگه شوهرش همه سرما تجارت یه جای سرمایهگذاری کرده و الان ورشکسته شدن وقتی ورشکست میشن شوهرش خودکشی میکنه پدر کائو هم فوت کرد و فقط مادرش زنده اس اونم مریض کائو بخاطر این که هزینه درمان مادرش بتونه بده تن به این کار داده اوشین وقتی بر میگرده خونه تصمیم میگره بچه کائو رو بیار خودش بزرک کنه صبح  که میره پیش کائو میبینه کائو مرده بخاط نوشیدن ساکی زیاد 

اوشین هم بچه رو بر میداره که خودش سرپرستیشو قبول کنه .

بعد دوباره ریوزو کارش میگیره ولی ژاپن وارد جنگ شده و اون منطقه که اینا تجارت میکنن بمباران میشه و دوباره همه چی رو از دست میدن و بچه اوشین هم فوت میکنه ریوزو هم دیگه روحیش رو از دست میده میره خودش از کوه میندازه پایین 

و دوباره اوشین با دوتا بچه دوباره باید از اول شروع کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیر میشه با نوه پسریش میاد دنبال گذشتش

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بعد از این طرف کائو نامه میده به اوشین که من فلان جا هستم ریوز که نامه رو میبینه میگه اونجا محل بد ن ...

چه زندگی مضخرفییییییییی

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عروسه اوشین را اذیت میکنه؟

نه برعکس 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فک نمیکردم اینکه خودش اذیت شده بخواد یکی دیگه را اذیت کنهمثل مادر بزرگم که عقده مادرشوهرش را سر عروس ...

ب قول مادرشوهرم میگه دید مهمه

می‌گه تا عروس بودم می‌گفتم چقدر اوشین بده ولی بعد ک مادرشوهر شدم بهش حق دادم😁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.