سلام...من بعد زایمانم خیلی تو رابطه سرد شدم بیش از حد از یه دختر هات تبدیل شدم به یخ... هر چی راجب این موضوع با همسرم صبحت میکنم قبول نمیکنه فکر میکنه عمدا باهاش رابطه ندارم..الان رابطه خواست واقعا هیچ حسی نداشتم پتو برداشت از کنار اول اومد تو پذیرایی خوابید چند دقیقه بعدش با ماشین زد بیرون هر چی زنگ میزنم جواب نمیده...از طرفیم حال داداش خوب نبود سر شبی خیلی استرسم گرفته زنگ بزنم مادر شوهرم بنظرتون یا منتظر باشم که بیاد؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخاطر هورموناته ک سرد شدی و طبیعیه و تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک بزاری ایشون نیازش ارضا کنه ،در هر صورت ایشون نیاز داره و ایشون ک سرد نشده و یکی دوبار بی محلی کنی و پسش بزنی کشیده میشه جایی کنباید
فکرای خوبی به سرم نمیاد با خاموش کردن گوشی و نصفه شب با ماشین تو خیابون..
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بخدا میدونم گناه داره ولی خب هیچ حسی ندارم بعدش میگم خب بیا من تو رو تنها ارضا کنم میگه نمیخوابم رابطه باید دو طرفه باشه...جوری حسم ندارم اگه به ماه ها هم بکشه هیچیم نمیشه واقعا
بخدا میدونم گناه داره ولی خب هیچ حسی ندارم بعدش میگم خب بیا من تو رو تنها ارضا کنم میگه نمیخوابم راب ...
یه درصد به این فکر کن کشدار بشه خدایی نکرده زندگیتو میبازی ببین زن هرزه ارزون تو خیابون زیاد نزار فکر شوهرت بره سمته اونا مرد حتی اگر پاکترین هم باشه نمیتونه شهوتش رو کنترل کنه
بخاطر هورموناته ک سرد شدی و طبیعیه و تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک بزاری ایشون نیازش ارضا کنه ،در ه ...
الانم خیلی نگرانم ...والا اینقد بی حسم تو دل خودم میگفت بره زن کنه اصلا دوست ندارم بخوابم بهاش اینقد بد میاد از رابطه که انگار میخواد بهم تجاوز کنه در این حدا...ولی الان که یهو رفته خیلی دلم بشوره افتاده