2777
2789

دکتر رفتم بهم پماد کلیتریمازول واژینال و موضعی داد 

خداروشکر خارش یا عفونت یا علاعم دیگه ای ندارم 

ولی هنوز موقع رابطه سوزش دارم باید چیکار کنم ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژل لوبرکاینت بگیر برا موقع رابطه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
موقع استفاده از پمادا رابطه هم داشتین؟

نه اصلا 

ده پانزده روز هست هیچ رابطه ای نداشتم 

یه تقریبا پنج شش روزی هم پمادهارو استفاده کردم ،،،،،اصلا دیگه نه خارش نه علاعم عفونت و خارش نداشتم !

فکر کردم خوب شدم دیگه 

ولی بازم دیدم نه ،،،از داخل خیلی سوزش دارم 

پیش متخصص برین به احتمال زیاد زخم دهانه رحم دارین

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید اگه اطلاع دارید 

رحم دهانه رحم چیه ؟؟؟

من پنج شش ساله اصلا هیچ عفونتی نداشتم 

چه جور به وجود میاد این زخم 

ژل روان کننده هست به سوزش ربطی ندارع سال هاست سوزش نداشتم تازه یه ماهی هست اینجوری شدم نمی‌دونم چرا ...

ببخشید عزیزم،  فک کردم تازه ازدواج کردی سوزش داری واسه اون گفتم

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید اگه اطلاع دارید رحم دهانه رحم چیه ؟؟؟من پنج شش ساله اصلا هیچ عفونتی ندا ...

ببینید دهانه رحم میشه ته واژن 

و اونجا ی لایه گوشت ماننده یه همچین چیزی

حالا در اثر رابطه زیاد و یا شدید

خشکی واژن

عفونت قارچی

باعث میشه ک اون دهانه زخم بشه

و چون اون ناحیه مدام مرطوبه یکم خوب شدنش سخته

علائمش هم همون سوزش موقع رابطه س که کم کم زخم عفونت میکنه و عفونت وارد واژن و رحم میشه

و تبدیل به سوزش ادرار دردای شکمی میشه

امیدوارم درست توضیح داده باشم😅

.