2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم گفت تا یکسال باردار نشو چون امکان برگشت دارهخیلی جاهاهم شنیدم میگن سرطان خوب نمیشه بعد یه مدت ...

ن من خیلیا را دیدم ک دیگه برنگشته.حالا حاملگیا راست میگه تا رحمت تقویت شه .سردی نخور فکرشم نکن. همیشه ام دستتو بذار روشکمت ایت الکرسی بخون.اینم بت بگم برنمیگرده

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
ن من خیلیا را دیدم ک دیگه برنگشته.حالا حاملگیا راست میگه تا رحمت تقویت شه .سردی نخور فکرشم نکن. همیش ...

حامله ک تا یه ۷ ۸ سال دیگه نمیشم اگه خدا بخواد

انشالا ک برنگرده اگرم برگشت،خدابزرگه، درد و درمون دست خودشه. اصلااا ناراحت نمیشم🙃

حامله ک تا یه ۷ ۸ سال دیگه نمیشم اگه خدا بخوادانشالا ک برنگرده اگرم برگشت،خدابزرگه، درد و درمون دست ...

اره خوب کاری میکنی 💪🏻بازم میگم‌خیالت تخت تخت

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
ببخشید عزیزم چجوری میشه آدم این بیماری میگیره؟

متاسفانه اچ پی وی

من عفونت های مکرر داشتم بعد رحمم زخم شد درمون نکردم، اچ پی وی گرقتم و زخم رو سرطانی کرد

اصلا نمیدونستم اچ پی وی چی هست🤦‍♀️

و اینکه ب احتمال ۹۰ درصد ویروس رو از لیزر  گرفتم

متاسفانه اچ پی ویمن عفونت های مکرر داشتم بعد رحمم زخم شد درمون نکردم، اچ پی وی گرقتم و زخم رو سرطانی ...

عزیزم من اچ پی وی دارم خیلی میترسم از این موضوع شما نوع چند داشتین؟ چجوری درمان کردین؟

خدآيا مَنو بِه عِشقم برسون 😔♥️
عزیزم من اچ پی وی دارم خیلی میترسم از این موضوع شما نوع چند داشتین؟ چجوری درمان کردین؟

ببین همه نوعش خطرناک نیس

واسه من متاسفانه نوع ۱۶ بود ک خیلی هم خطرناکه

من جراحی کردم و اندازه یه سکه درگیر شده بود،دکتر گف نواحی اطراف روهم محض احتیاط برداشتیم

۳ دوره واکسن پاپیلوگارد زدم

الانم تحت نظرم و خداروشکر حالم خوبه 

قراره شهریور دوباره ازمایش اچ پی وی بگیره ببینه ویروس خارج شده یا نه

ببین همه نوعش خطرناک نیسواسه من متاسفانه نوع ۱۶ بود ک خیلی هم خطرناکهمن جراحی کردم و اندازه یه سکه د ...

منم واکسن زدم رفتم سوزوندمشون قرص هگزایم میخورم با کلی قرص های ویتامین دیگه 

ولی چند تا دیگه مونده که اونم پماد میزنم روشون واسه من نوع ۶ هستش خیلی میترسم 

خدآيا مَنو بِه عِشقم برسون 😔♥️
منم واکسن زدم رفتم سوزوندمشون قرص هگزایم میخورم با کلی قرص های ویتامین دیگه ولی چند تا دیگه مونده که ...

ببین استرس خیییلی بده برات و دود قلیون و سیگار مثه سمه

تقویتی بخور حتما سیستم ایمنیت بره بالا

ببین استرس خیییلی بده برات و دود قلیون و سیگار مثه سمهتقویتی بخور حتما سیستم ایمنیت بره بالا

سلام ببخشید یه سوال داشتم استیچ چند بودید؟ پیش کدوم دکتر عمل کردین؟ فقط عمل شیمی درمانی و... انجام ندادین؟