2777
2789
عنوان

یه عکس باحال اینستا دیدم🙃

279 بازدید | 20 پست

گفتم بذارم شاید شما هم خندیدین 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، شما اسلیو کردید یا مینی بایپس؟ راضی هستید؟من یک دی عمل مینی بایپسمه، هنوز که هنوزه شکم و ...

سلام عزیزم 

۴ ماهه عمل مینی بایپس کردم و خیلی راضیم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
سلام عزیزم، شما اسلیو کردید یا مینی بایپس؟ راضی هستید؟من یک دی عمل مینی بایپسمه، هنوز که هنوزه شکم و ...

سیکالفیت گرفتم برای جای زخمها یه مدت زدم ولی بی تاثیره

برای من جای سه تاش گوشت اضافه آورده در حد خیلی کم

خیلی میترسم. خیلی
شما چند روز بعد میتونستید راه برید و کاراتونو تو خونه بکنید؟
من دو هفته بعد عمل باید برم سر کار و ۱۵ ساعت سر کارم (کارم پشت میزه) نمیدونم چیکار کنم، مرخصیم شرایطش ابدا نیست
دردش چند روز بعد عمل میخوابه؟ :(
توی این ۴ ماه چقدر کم کردید؟ امیدی هست من بتونم تو ۴ ماه ۳۰ کیلو کم کنم؟

خیلی میترسم. خیلیشما چند روز بعد میتونستید راه برید و کاراتونو تو خونه بکنید؟من دو هفته بعد عمل باید ...

وزن اولیه ام ۹۰ بود الان ۶۸ هستم 

هر چی وزن بیشتر باشه کاهشتون بیشتره

من درد زیادی نداشتم ۵ روز بعد رفتم سر کار 

خیلی میترسم. خیلیشما چند روز بعد میتونستید راه برید و کاراتونو تو خونه بکنید؟من دو هفته بعد عمل باید ...

ترس طبیعیه تا دو سه ماه بعدش هم ممکنه به شدت پشیمون بشی ولی بعد میبینی چه کار بزرگی در حق خودت کردی 

کلا این عمل یه دوره سخت پشیمونی داره از الان بدون و خودتو آماده کن که افسرده نشی

اگه میخای درخواست دوستی بده لینک گروه بچه هایی که جراحی کردن برات بفرستم اونجا هر سوالی داری بپرس 

وزن اولیه ام ۹۰ بود الان ۶۸ هستم هر چی وزن بیشتر باشه کاهشتون بیشترهمن درد زیادی نداشتم ۵ روز بعد رف ...

تنتون سلامت عزیزم :((
من ۹۷ کیلو ام قدم ۱۵۵.
ببخشید بخدا اینقدر سوال میپرسم، اشوبم :( این اخرین سوالاییه که دارم، بخدا روانی شدم این مدت از نا اگاهی.
۱- میگن نفخ و مدفوع بد بو میشن، این مشکل برا شما رخ داد؟ رفع شد؟ چی خوردین؟
۲- چیکار کنیم زخم گوشت نیاره؟
۳- موقع خوردن شیرینیجات سرگیجه میگیرید؟