یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی میترسم. خیلی شما چند روز بعد میتونستید راه برید و کاراتونو تو خونه بکنید؟ من دو هفته بعد عمل باید برم سر کار و ۱۵ ساعت سر کارم (کارم پشت میزه) نمیدونم چیکار کنم، مرخصیم شرایطش ابدا نیست دردش چند روز بعد عمل میخوابه؟ :( توی این ۴ ماه چقدر کم کردید؟ امیدی هست من بتونم تو ۴ ماه ۳۰ کیلو کم کنم؟
وزن اولیه ام ۹۰ بود الان ۶۸ هستم هر چی وزن بیشتر باشه کاهشتون بیشترهمن درد زیادی نداشتم ۵ روز بعد رف ...
تنتون سلامت عزیزم :(( من ۹۷ کیلو ام قدم ۱۵۵. ببخشید بخدا اینقدر سوال میپرسم، اشوبم :( این اخرین سوالاییه که دارم، بخدا روانی شدم این مدت از نا اگاهی. ۱- میگن نفخ و مدفوع بد بو میشن، این مشکل برا شما رخ داد؟ رفع شد؟ چی خوردین؟ ۲- چیکار کنیم زخم گوشت نیاره؟ ۳- موقع خوردن شیرینیجات سرگیجه میگیرید؟