2777
2789

من ازدواج قبلم با پسر خالم بوده و الان جدا شدیم یک ساله، 

چند مدت قبل مامانم گفت که از چند جا شنیده که خاله هام دارن حرفشو پیش میارن و به همسر سابقم ( که پسر خاله ی منه) پیشنهاد میدن که با دختر یکی دیگه از خاله هام ازدواج کنه، منم به مامانم گفتم به ما مربوط نیست عزیزم، خودتو بی تفاوت نشون بده که فک نکنن برای ما مهمه و بخوان با حرفاشون اذیتت کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در واقع منم اصلا دوس نداشتم که این اتفاق بیفته با همسر سابقم قرار گذاشتم ، بهش گفتم که بهتره ما با کسایی باشیم که در آینده خونمون برای دخترمون جای آرامش و امنیتش باشه ، بهش گفتم که چی شنیدم و یادآوری کردم که مثلا مینا با من اصلا میونه خوبی نداره و مسلما با دختر من هم با دوستی و شفقت نخواهد بود حتی اگر الان که بچه هست اکی باشه تو بزرگسالی دخترمون،  کار راحتی نخواهیم داشت باهاش

تا اینجا درست رفتار کردی.

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر