برادرم و زنش شام خونمون بودن داداشم یدفعه گفت بزنید ام بی سی پرشیا سریال نمیتوانم رو نگاه کنیم منم گفتم نمیدونستم فیلم ترکی دنبال میکنی که داداشم با خنده گفت ترکی نیست لبنانی هست هست و داستانش رو دنبال نمیکنم بازیگرای دخترش خیلی خوشگلن، من خودم ناراحت شدم و تا رفتنش هیچی نگفتم زن داداشمم دیگه حرف نزد. الان نگرانم که دعواشون بشه
من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای حداقل اینقدر قاطع نگید احساس میکنم از چشم من ببینن
چرا از چشم تو عزیزم خودتو ناراحت نکن حرف داداشت خیلی بی موقع و زشت بوده حتی اگه به شوخی گفته باشه خانوما حساسن حالا دعوا در حد گیس و گیس کشی نه در حد اعتراض که فلان حرفت زشت بود و...
[ موفقیت در رها نکردن است...🧸]هنرجوی طراحی لباس هستم🎨عاشق موسیقی،کتاب،ورزش،کوهنوردی،دریا،اسب سواری و پروانه ها🦋