2777
2789
عنوان

من یک مادر نگرانم

452 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان من ممنون که اومدین تایپیکم

خانم ها کسی بوده بچش یا از بچه های اقوام تو بچگی لک های قهوه ای رنگ دربیاره

چی شد نتیجش؟

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

کک و مک ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اندازه ای 

کجاش 

چه طوری ؟

من خودم کلاس سوم بودم رو مچ دستم یه کوچولو مثل این پیرزنا لک شد رو مچم

اصلا هم معلوم نیست 

خیییلیییی کم 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
پسر من نوزادی اش لکه قهوه ای رو پاش بود کم کم رفت شکر خدا

وای عاشق این جملاتم

دختر منم روپاش داره تو دوماهگی افتاد

الان انقدر به بدنش خیره میشم چند جای دیگشم می بینم

خیلی نگران

ان شاله لک دخترای منم بره

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
اگه قهوه ای کمرنگ باشه و برجسته نباشه احتمالا قارچه

کمرنگه ولی احساس میکنم جاهای دیگه بدنشم هست

به نظرم بخاطر ویار چیزی هوس کردی بدنتو خاروندن؟!پسرم چندتا نقطه رو کمرش داره.هوس کباب کرده بودم.یکی از فامیلا هم شکل بادام رو بدنش داره مادرش گفت تو بارداری هوس بادام داشت نخورد