2777
2789

بچه هاا یه اپ پیدا کردم وقتی قدم میزنین بزارین جیبتون 

به ازاش بهتون سکه میده بعد سکه هارو تبدیل به شارژ  میکنین میزنه به سیم کارتتون😂 مفت و مجانی 

ک.  د معرف کنم دوست داشتین بزنین🥲100027390

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

بعد از دوسال یه شارژ 5 هزارتومنی میده😂😂

داشتمش پاک کردم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از دوسال یه شارژ 5 هزارتومنی میده😂😂داشتمش پاک کردم

نبابا گوشی رو الکی تکون بدی زود سکه میده بامزس که

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
ی جا کار میلنگه تو ایران هیچی مفتی نیست هیچا

نمیدونم فکنم برای بازدید برنامه یا همچین چیزی میده بلاخره 

حالا نصب کن اصلا ک.  د معرف منم نزن ولی واقعیه

بخاطر شارژ دستتو ماچ کنیم طلا هم میدادی ماچ نمیکردیم

فان بود چرا انقدر ؟

ما که همه‌اش خونه‌ایم🚶

گوشی رو همین جوری تکون بده میده🤣🤣

نمیدونم فکنم برای بازدید برنامه یا همچین چیزی میده بلاخره حالا نصب کن اصلا ک. د معرف منم نزن ولی وا ...

شات گرفتم ازش انشاالله ی روز حوصلم رف نصبشم میکنم😂

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
شات گرفتم ازش انشاالله ی روز حوصلم رف نصبشم میکنم😂

🫶🏻🤣