2777
2789

یعنی چی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه راز فعال شدنشو به منم بگی نیاز دارم به شدت🤧😄

والا به شعور طرفی که پشت سرم حرف زده بود نگاه کردم بعد به خودم گفتم بیخیال بابا نکنه میخوای به خاطر ضعف شعور یکی دیگه خودتو عذاب بدی..... بعد کم کم این روش رو رو بقیه هم امتحان کردم دیدم عه جواب داد بعد با همون فرمون رفتم جلو..... الان وقتی با کسی مشکلی پیش میاد بدون بحث و گلایه و انتظار حذفشون میکنم از زندگیم.... اینجوری هم احترامم حفظ میشه ....هم آرامش روحی دارم.... و هم اینکه طرف از کارش پشیمون میشه و دنبال یه راهی میگرده که جبران کنه ولی من راهش نمیدم و طرف اینجوری بیشتر حرصش درمیاد😂😂😂

والا به شعور طرفی که پشت سرم حرف زده بود نگاه کردم بعد به خودم گفتم بیخیال بابا نکنه میخوای به خاطر ...

باریکلا امیدوارم توی ادامه مسیر همچنان پرقدرت و پر صلابت باشی💪🏼👌🏼😄