2777
2789
عنوان

با کسی که یه بار ولتون کرده

139 بازدید | 7 پست

به آدمی که یه بار ۸ سال پیش بخاطر اینکه موقعیت مهاجرتش جور شد ولم کرد بنظرتون التماد کنم؟ اون موقع با هم دوست بودیم و خاستگاریم اومده بود منتظر بودیم درس منم تموم بشه داشتیم باهم زبان میخوندیم که بریم یهو اون کارش جور شد گفت من نمیدونم موقعیت خودم اونجا چه جوری بشه نمیتونم مسئولیت تو رو هم قبول کنم .تو زمان جدایی از طریق خواهرش که دوست و همکار قدیمی منه فهمید دارم جدا میشم. برام وکیل گرفت برام تو یه بیمارستان خوب با حقوق بهتر کار پیدا کرد اونم کار آموزش به بیمار که شبکاری نداره و خیلی آسون تره و کلا با تلفن زنگ میزنم پیگیری میکنم تازه حقوقم ۶ تومنم بیشتر شده. منو برد پیش یکی از دوستاش که مشاور خیلی معروفیه و خیلی دیر نوبت میده برای تراپی.برام دائم هدیه می‌گرفت میداد خواهرش که اونم همکارمه که البته من قبول نکردم گفتم هنوز تکلیفم معلوم نیست.می اومد دنبال دوستم گاهی منم میبردن میرسوندن یه بار گفتم میرم استخر ذهنم آروم میشه رفته بود بلیط استخر ۵ تومن شارژ کرده بود یا یه بار از عطر دوستم که خیلی گرونه تعریف کردم رفت برام خرید.امروزم برام گل فرستاد سر کار .تازه ۱۵ روزه طلاق گرفتم ولی کلا ۶ ماهه که با همسرم حتی حرفم نمیزدم . .دوستم زنگ زده خونمون خانوادگی دعوتمون کرده باغشون.گفت داداشم میاد میخواد کم کم بحث پیش بکشه .اون آقا هم پارسال از همسرش جدا شده. بنظرم الان اگه مطرح بشه همه فکر میکنن طلاقم بخاطر ایشون بوده در صورتی که کلا یه ماهه و نیمه از کانادا برگشته برای تقسیم ارث باباش.عجله اشم بخاطر اینه که میخواد برگرده مرخصی اش داره تموم میشه .و از طرف دیگه مشاورم میگه فعلا تا یه سال حداقل تو رابطه نرو.الان میترسم دیگه کسی مثل ایشون پیدا نکنم .از طرفی من مهریه ام نگرفتم از همسرم که بگم بخاطر پول اومده .خودشم وضع مالی خیلی خوبی با تلاش خودش پیدا کرده اونجا تو یه شرکت عالی مهندسه و دکتری داره.خانوادشونم مثل ما معمولی هستن و کلا با تلاش خودش اومده بالا. نمیدونم چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حوصله‌ندارم‌متن‌و‌بخونمکسی‌که‌یبار‌ولت‌کرده‌بازم‌می‌تونه‌و ‌ولت‌‌می‌کنه .همین

منم همینو خواستم بگم 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یکم به هم زمان بدید تا هردو با شرایط گذشته کنار بیاین صرف اینکه تو جوونی گذاشته رفته دلیلی نداره همیشه بخواد اشتباهش تکرار کنه ولی اصلا عجله نکن فرصت بده تا همو بشناسید ۸ سال زمان زیادی برای تغییر آدماست

ما نمیتونیم هیچ توصیه ای بکنیم و یا از تجربیات خودمون بگیم ولی میتونید با هم حرف بزنید شاید تونستی باز دوسش داشته باشی شایدم نه،و اگه با هم جور شدین گور بابای حرفای مردم