2777
2789

من تو این سایت خوندم که چند نفر با این روش تونستن تتو خودشونو پاک کنن

من قبلاً لیزر کرده بودم و چون ابروم تیره بود 

پاک کرد با یه جلسه اما متاسفانه زیر ابروم قرمز بود بعد گذشت چهار ماه

و به مسول لیزر که گفتم گفت این سرب داخل رنگ تتو بوده و با لیزر دیگه پاک نمیشه و نمیدونه باید چیکار کنم

دقیقا خط های هاشور توش رنگ قرمز بود زیر ابروم

در نتیجه منم این ریسکو کردم و این روش رو امتحان‌کردم

شد؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود پنج سال پیش زده بودم ولی چند بار رفته بودم 

فیبروز زده بودم اما چون ابرو نداشتم کلفت تر از ابروم زده بودم و  برای همین میخاسم زیرش پاک بشه همشو پاک نکردم 

خب از اول میخام‌ بگم براتون که چه اتفاقی میفته تا انجام میدین

اول اینکه اینجور کارا کاملا ریسکه و باید اگه‌میترسین نباید انجام بدید

چون شاید عفونت کنه یا شاید جاش بمونه و هزار تا چیز دیگه که البته کلا پاک کردن تتو حتی تو آرایشگاه هم  امکان داره همین اتفاقات براش بیفته 

من بدون بی حسی انجام دادم

سرکه سیب و ابلیمو طبیعی را قاطی کردم

و با گوش پاک کن مدام زیر ابروم به حالت رفت و برگشت کشیدم

شروع به سوزش می‌کنه اما قابل تحمل هست 

همینجور که می‌کشیدم متوجه شدم که پلکم داره ورم میکنه 

(البته من چون تجربه پاک کردن با لیزر داشتم برام ترسناک نبود چون اونم دقیقا پلکم ورم کرد برای چند روز به علاوه اینکه لیزر خیلیییی درد داشت و من خیلی خیلی آدم قوی هستن به درد و با اینکه هیچی نگفتم زیر دست دکتر اما اشک از گوشه چشمم میومد و بعدم تا سه چهار روز پلکم ورم خیلی خیلی زیاد داشت جوری که چشمم باز نمیشد و زخمم شد و ابروهای اون‌قسمتم سفید شد

اینا چیزایی هست که بهتون نمیگن قبل لیزر )

خب من ادامه دادم به کارم مدام گوش پاک کنم را تو مواد میکردم و رفت و برگشت می‌کشیدم به پوست

تو نی نی سایت اون خانمی که انجام داده بود گفته بود دو لایه پوست برداشته بشه کافیه اما من با دو لایه رنگ‌نیومد بیرون و خیلی عمقی ‌تر‌بود 

کم کم  تحملم کم‌شد و یکم سوزش اذیتم کرد 

خلاصه که من با سوزن دستگاه قند خون که خیلیییی نازکه یه خش سطحی ظریف زدم به اون نقاطی که رنگ بیرون نمیومد و خون افتادن  و بعد اینکه خونشو پاک کردم دیدم که رنگ قرمز هم نیست دیگه

ترمیم کننده اریکه زدم و خوابیدم

صبح دیدم چشمم باز نمیشه و ورم خیلی بدی کرده

همچنان با سرم شستشو میشستم و بعدش ترمیم کننده میزدم

الان روز چهارم هست ورمم رفته اما هنوز زیر ابروم زخمه 

بنظر میرسه رنگا رفته باشه

اما تا کامل خوب‌نشه نظر قطعی نمیدم

یعنی تو یه جلسه با این محلول دو لایه پوست رو برداشتی؟

یا چند روز میزدی؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خط چشم رو هم میشه پاک کرد؟ یا خطرناکه؟

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.