2777
2789
عنوان

من حس میکنم به ته خط رسیدم راهی جز خودکشی نمیاد تو مغزم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 34 پست
تو مشکلت چیه؟ واقعا من باخودم فک میکنم از وضع من بدتر هم هس😑از همه سختترش قسمت پدرمادرمه ک مثل دشمن ...

خوب باید بگم کل آرزوهام دارن جلو چشمم پرواز مبکنن امسال تنها شانسم برا آرزوهام بود والان یه آدم بی خاصیت هستم

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

ببین اصلا نا امید نشو مرگ و خودکشی اخرین راهه .اول باید همه ی راه ها رو امتحان کنیم بعد به اون مسائل ...

خب بعد چی شد ؟ الان خوبی؟ یه دوره دارو خوردم 

بعد از یکسال همه چ برگشت سرجای اولش دارو ک میخورم عالیم و قدرت تحملم بالا میره ولی انگار اثرش میره بعد از قطع

دلم کمی آرامش میخواهد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باید بگم کل آرزوهام دارن جلو چشمم پرواز مبکنن امسال تنها شانسم برا آرزوهام بود والان یه آدم بی خ ...

من دقیقاااااا همین حسو دارم 

من حتی آرزوهای خیلی کوچیکی داشتم ک بهشون نرسیدم و این از همه بیشتر آزارم داد 

حس سرخوردگی شدید دارم 

مگه میشه کوچیکترین چیزارم نتونه ادم بدست بیاره

دلم کمی آرامش میخواهد...
با خودکشی چیزی جز خروار خاک و عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه؛ اونوقت پشیمون میشی ولی راه بازگشت نداری ...

من دارم میگم خانواده ی خوبی ندارم کدوم خانواده ؟ 

هرچقدر میخوام خودمو سرگرم کنم شوهرم یه سنگی میندازه جلو پام همونجا استپ میشم

دلم کمی آرامش میخواهد...
خب بعد چی شد ؟ الان خوبی؟ یه دوره دارو خوردم بعد از یکسال همه چ برگشت سرجای اولش دارو ک میخورم عالیم ...

خب خودت که نباید سرخود قطع کنی باید خود دکتر برات کم و زیاد کنه.حتما برو پیش دکترت یا یه دکتر دیگه .اینو جدی بگیر اخش انقدر دارو عوض میکنه و کم و زیاد میکنه که خوب میشی.اره من حالم بهتره .هیچ حس منفی کامل از بین نمیره ولی میتونه خیلی خیلی کم بشه.امیدوارم به اون روز برسی

من دقیقاااااا همین حسو دارم من حتی آرزوهای خیلی کوچیکی داشتم ک بهشون نرسیدم و این از همه بیشتر آزارم ...

هعی زندگی مال همونایی هست که خوشبخت به دنیا میان

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

خب خودت که نباید سرخود قطع کنی باید خود دکتر برات کم و زیاد کنه.حتما برو پیش دکترت یا یه دکتر دیگه . ...

من سرخود قطع نکردم ک ؛ حدود یکسال دارو خوردم خود دکتر گفت اوکیه میتونیم قطعش کنیم  بعد از اون مدت یکسال بهتر بودم و دیگ اون علائم نبود ولی الان شش ماهه برگشته 

چقد خوب ک شما خوب شدی خداروشکر 

دلم کمی آرامش میخواهد...
حرفات بیشتر از حرفای مشاور امیدوارم کرد 😭😭بهم گفت ریشه مشکلاتت خیلی عمیقه و جلسه ها خیلی طول میکشه ...

بهش میگفتی بنظرم شما وقتی داشتی به این رشته ی شغلیتون فکر میکردی فقط فکر پولش بودی تا جون مردم 

متاسفانه همه ی شغلا اولویتشون شده فقط پول 

اصلا براشون مهم نیس حرفاشون و کاراشون چه اسیبی به بقیه میزنه 

عزیزم اینکه تونستی دوتا بچه بدنیا بیاری و تو این وضعیت صبوری و خانومی کنی بمونی کار هرکسی نیس

امید فرشته های کوچولوت هستی الگوی اونا شما هستی بچه ها نمیخوان مادرشون بهترین شغل رو داشته باشن مادر هرچقدرم تو شغلش عالی باشه از اونور هیچ وقتی برای بچه ها نداره چقدر بچه هایی وجود دارن که حسرت میخورن به بچه های دیگه دلشون میخواد مادرشون تایم زیادی کنارشون باشه و بهشون ابراز علاقه کنه  اونا میخوان بهترین مادر دنیا که میتونه عشقشو بهشون ابراز کنه داشته باشن اصلا بد به دلت راه نده دنیا به اخر نرسیده کلی ادم با شرایط وخیم تر از شما وجود داره تو این دنیا که فقط با امید زندگی کردنشون تونستن این مراحل رو پشت سر بزارن امیدتو از دست نده هر لحظه ممکنه یه اتفاق قشنگ برات رقم بخوره مثله صدای شنیدن صدای خنده های بچه هات

هعی زندگی مال همونایی هست که خوشبخت به دنیا میان

من اینو با گوشت و استخون درکش کردم 

اولا فک میکردم نه من میجنگم درست میشه 

الان میبینم نه واقعا ادم از اولش باید خانواده درست درمون داشته باشه 

حداقللللل یک نفر رو داشته باشه ک دلگرمش بشه

دلم کمی آرامش میخواهد...
من دارم میگم خانواده ی خوبی ندارم کدوم خانواده ؟ هرچقدر میخوام خودمو سرگرم کنم شوهرم یه سنگی میندازه ...

فکرش رو بکن روزی که بچه هات بزرگ شدن و خیلی موفقن و تو افتخار میکنی که مادر همچین بچه هایی هستی.حیف نیست نبینی اون روزا رو.فک کن چند سال دیگه رفتی سرکار داری یه حقوق خوب میگیری؟قشنگ نیست؟ما مجبوریم امیدوار باشم

من اینو با گوشت و استخون درکش کردم اولا فک میکردم نه من میجنگم درست میشه الان میبینم نه واقعا ادم از ...

حرفاتو میفهمم اما میگن خودکشی یعنی جهنم 

دلم نمیخواد بعد مرگمم زجر بکشم

من سرخود قطع نکردم ک ؛ حدود یکسال دارو خوردم خود دکتر گفت اوکیه میتونیم قطعش کنیم بعد از اون مدت یک ...

اهان.خب پس میفهمیم که دوباره باید بری پیش دکتر تا شروع کنه دارو رو

بهش میگفتی بنظرم شما وقتی داشتی به این رشته ی شغلیتون فکر میکردی فقط فکر پولش بودی تا جون مردم متاسف ...

حرفات دلگرمم کرد ممنونم 

مشکل اصلیم همسرمه 

همش باخودم میگم اگر کس دیگه ای بود و اینهمه تلاش منو برای درست کردنش میدید مطمعنا خیلی قدردانم بود و دلم بهش خوش میشد 

ولی همه روحیمو نابود کرده حالم خوب نیس ک بتونم با بچه هام خوش باشم

دلم کمی آرامش میخواهد...
من دارم میگم خانواده ی خوبی ندارم کدوم خانواده ؟ هرچقدر میخوام خودمو سرگرم کنم شوهرم یه سنگی میندازه ...

خب خانواده نداشته باشی 

دو تا بچه بی گناه که داری

اونا چجور کنار بیان با نبودنت!

با نبودنت شوهرت مجدد ازدواج میکنه و این بچه ها میفتن زیر دست نامادری و اونوقت میشن مزاحم اونا و هزار جور بلا سرشون میاد.

خودتو سرگرم کن 

نماز بخون قرآن بخون آروم بشی

اینا همه بخاطر فکر و خیاله الکیه 

بدون کسی جز خودت نمیتونه کمکت کنه 

ایشالا خدا کمکتون کنه