2777
2789
عنوان

سردرگمی برای انتخاب شغل و مسیر

230 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

من برای انتخاب شغل و میخواستم ازتون مشورت و راهنمایی بگیرم

خدمت شما عرض کنم که من حدود 2 سال توی شرکت مهاجرتی کار کردم و تا فروردین امسال مشغول به کار بودم اونجا و زبان انگلیسی هم بلدم و حقوق ماهیانه ام ۱4 میلیون بود. مشکلی که برای من وجود داشت این بود که کار مهاجرت در کل خیلی پر استرس و پر تنش و اعصاب خوردکنی و کلافه کننده بود و از طرفی هم مدام باید با مشتری ها بحث و جدل میکردیم و من کاملا مدتی بود که به خاطر کارم عصبی شده بودم و برای همین تصمیم گرفتم از کارم بیام بیرون و استعفا بدم. 

الان که جاهای دیگه (مشاغل دیگه) دارم میرم مصاحبه و درخواست میدم همه جا سابقه کار مرتبط میخوان و منو قبول نمیکنن و از طرفی حقوق پایین هم میدن (چون توی این شغل ها تازه کارم و سابقه کار ندارم).

حالا من توی دوراهی موندم که چیکار کنم آیا مجدد از صفر شروع کنم و برم توی شغلی که توی اون سابقه کار و تخصص نداشتم و به حقوق پایین تر رضایت بدم یا اینکه نه دوباره همون کار توی حوزه مهاجرت رو ادامه بدم که توش تخصص کسب کردم و سابقه کار دارم و درآمد بیشتری هم داره؟به نظرتون چیکار کنم؟

از طرفی هم به شغل خاصی علاقه مند نیستم که مثلاً بخوام فقط برم به دنبال اون شغل و نمیدونم باید چیکار کنم و کاملاً چندماهی هست که سردرگم هستم و خسته شدم و دارم زمان رو از دست میدم

(درمورد تیپ شخصیتی خودم هم بخوام بگم یه آدم خیلی درونگرا، کم حرف، ساکت، حساس، زود رنج و استرسی هستم و فن بیان و روابط عمومی بالایی هم متاسفانه ندارم)

لطفا منو راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچوقت تا كار جديد پيدا نكردي از قبلي نيا بيرون

چون مجبور ميشي انتخابهاي بدتري داشته باشي بخاطر فرار از بيكاري و بي پولي

الانم برو همون دارترجمه ك نوشته بودي از بيكاري بهتره تا بعدا تصميم بگيري ميخاي چيكار كني

برو دنبال ازمون استخدامي ها اونا رو شركت كني 

براي جاهاي مختلف مث ايرانسل اسنپ شركتهاي مركزي بيمه (نه دفاتر خصوصي) درخواست بده

سربازي رفتي؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره