سلام دوستان
من برای انتخاب شغل و میخواستم ازتون مشورت و راهنمایی بگیرم
خدمت شما عرض کنم که من حدود 2 سال توی شرکت مهاجرتی کار کردم و تا فروردین امسال مشغول به کار بودم اونجا و زبان انگلیسی هم بلدم و حقوق ماهیانه ام ۱4 میلیون بود. مشکلی که برای من وجود داشت این بود که کار مهاجرت در کل خیلی پر استرس و پر تنش و اعصاب خوردکنی و کلافه کننده بود و از طرفی هم مدام باید با مشتری ها بحث و جدل میکردیم و من کاملا مدتی بود که به خاطر کارم عصبی شده بودم و برای همین تصمیم گرفتم از کارم بیام بیرون و استعفا بدم.
الان که جاهای دیگه (مشاغل دیگه) دارم میرم مصاحبه و درخواست میدم همه جا سابقه کار مرتبط میخوان و منو قبول نمیکنن و از طرفی حقوق پایین هم میدن (چون توی این شغل ها تازه کارم و سابقه کار ندارم).
حالا من توی دوراهی موندم که چیکار کنم آیا مجدد از صفر شروع کنم و برم توی شغلی که توی اون سابقه کار و تخصص نداشتم و به حقوق پایین تر رضایت بدم یا اینکه نه دوباره همون کار توی حوزه مهاجرت رو ادامه بدم که توش تخصص کسب کردم و سابقه کار دارم و درآمد بیشتری هم داره؟به نظرتون چیکار کنم؟
از طرفی هم به شغل خاصی علاقه مند نیستم که مثلاً بخوام فقط برم به دنبال اون شغل و نمیدونم باید چیکار کنم و کاملاً چندماهی هست که سردرگم هستم و خسته شدم و دارم زمان رو از دست میدم
(درمورد تیپ شخصیتی خودم هم بخوام بگم یه آدم خیلی درونگرا، کم حرف، ساکت، حساس، زود رنج و استرسی هستم و فن بیان و روابط عمومی بالایی هم متاسفانه ندارم)
لطفا منو راهنمایی کنید