2777
2789
عنوان

مشاوره انتخاب شغل بدید

39 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

من برای انتخاب شغل و میخواستم ازتون مشورت و راهنمایی بگیرم

خدمت شما عرض کنم که من حدود 2 سال توی شرکت مهاجرتی کار کردم و تا فروردین امسال مشغول به کار بودم اونجا و زبان انگلیسی هم بلدم و حقوق ماهیانه ام ۱4 میلیون بود. مشکلی که برای من وجود داشت این بود که کار مهاجرت در کل خیلی پر استرس و پر تنش و اعصاب خوردکنی و کلافه کننده بود و از طرفی هم مدام باید با مشتری ها بحث و جدل میکردیم و من کاملا مدتی بود که به خاطر کارم عصبی شده بودم و برای همین تصمیم گرفتم از کارم بیام بیرون و استعفا بدم. 

الان که جاهای دیگه (مشاغل دیگه) دارم میرم مصاحبه و درخواست میدم همه جا سابقه کار مرتبط میخوان و منو قبول نمیکنن و از طرفی حقوق پایین هم میدن (چون توی این شغل ها تازه کارم و سابقه کار ندارم).

حالا من توی دوراهی موندم که چیکار کنم آیا مجدد از صفر شروع کنم و برم توی شغلی که توی اون سابقه کار و تخصص نداشتم و به حقوق پایین تر رضایت بدم یا اینکه نه دوباره همون کار توی حوزه مهاجرت رو ادامه بدم که توش تخصص کسب کردم و سابقه کار دارم و درآمد بیشتری هم داره؟به نظرتون چیکار کنم؟

از طرفی هم به شغل خاصی علاقه مند نیستم که مثلاً بخوام فقط برم به دنبال اون شغل و نمیدونم باید چیکار کنم و کاملاً چندماهی هست که سردرگم هستم و خسته شدم و دارم زمان رو از دست میدم

(درمورد تیپ شخصیتی خودم هم بخوام بگم یه آدم خیلی درونگرا، کم حرف، ساکت، حساس، زود رنج و استرسی هستم و فن بیان و روابط عمومی بالایی هم متاسفانه ندارم)

لطفا منو راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر روحیه ای که داری فکر نکنم دیگه بتونی بری سراغ کار مهاجرت اگه هم بری باز بعد یه مدت خسته میشی برو سراغ یه کاری که خیلی به خاطرش عصبی نشی و حال بهتری داشته باشی اگه هم حقوقت کم باشه همیشه که کم نیس اگه سابقه کار پیدا کنی اوضاعت بهتر هم میشه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
مثلا چه شغل هایی رو با توجه به روحیه ای که دارم پیشنهاد میدید؟

به نظرم شخصیت شما به کارایی که خیلی نیازی به تعامل با اجتماع نداره سازگار تره مثل کارای دفتری یا مثلا با توجه به اینکه زبان بلدید مترجمی میتونه شغل مناسبی باشه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙