2777
2789
عنوان

بیاین حرف بزنیم یادم بره

257 بازدید | 19 پست

من یه دوست صمیمی دارم که 12 ساله باهم دوستیم

تو این دوازده سال مدرسه هامون و دانشگاهامون جدا بود حتی دوست دیگه ای پیدا نکردیم و نتونستیم باهاش صمیمی بشیم

و اینطورشد که ما وابسته هم شدیم

عید امسال ازدواج کرد و باهمسر رفتن خارج از کشور بماند که خیلی اذیت شدیم اول شهریور اومد ولی الان مشکلم اینه که امشب دوباره دارن برمیگردن و من امشب خیلی دلم گرفته سر دلم سنگینه هرجور خودم سرگرم میکنم فایده نداره حرف بزنیم که یادم بره

تا عید هم نمیااااااننننن دیگه

بی خیال باش تا کامروا باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواهر برادرم و خواهر زادمو ١٠ ساله نديدم،،اولاش مريض شدم حتي،،هنوزم تو خواب گريه ميكنم وقتي ميبينمشون،،خواهر زادم ٢سال از من كوچيكتر بود و همبازيه هم بوديم،،ولي عادت كردم،،دوست كه از خونه آدم نزديكتر نيست،،مطمئنن اونقدري كه شما به فكره دوستتي اوشون به فكره شما نيست

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️

😕اوفف میفهممت ولی تفاوت من با تو اینه از وقتی ازدواج کرده همش شوهرم شوهرم میکنه با من قرار میزاره ولی شوهرش بعد قرار میگه بریم فلان جا زود قبول میکنه 😕😕منم فقط اونم اینجا با اون صمیمی بودم 😕😕

من خواهر برادرم و خواهر زادمو ١٠ ساله نديدم،،اولاش مريض شدم حتي،،هنوزم تو خواب گريه ميكنم وقتي ميبين ...

منم نگفتم عادت نمیکنم

امشب برام سنگینه چون شب رفتنشونه

ساعت 12 زنگ زده که از حالا دلتنگتم و گریه

من جلو خودمو گرفتم گریه نکنم بدتر نشه زدمش به شوخی ولی دلمون خونه...

به این فکر کن که اون اونجا خوشه و داره زندگیشو میکنه و تو هم باید به زندگی عادیت برگردی مطمئنن گذر زمان مشکلتو حل میکنه

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
نه شوهرم باید 6 بره سرکار بهش نگفتم اذیتم که بخوابه

نمیتونی با دوستت چت کنی؟

باهاش بحرفی دلتنگیت کمتر شه

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

نه دوستان من نمیخوام اروم بشم

گفتم دورهمی حرف بزنیم من یادم بره اون موضوع دلم کمی گرفته

همین

دلیل توضیح دادن ناراحتیمو گفتم که بعدا نپرسین چرا ناراحتی