2777
2789

مامانم همش فکر میکنه دارم یه کاری میکنم مثلا دوست پسر دارم با اینکه اصلا ندارمو هیچکار خاصی نمیکنم مامانم همش گیر میده میگه چرا انقدر دانشگات طول میکشه کجایی میگم ترم تابستونیه تایم کلاسا زیاده میگع نه منم دانشگاه رفتم دیگه منو خر نکن کجا میری عکس تایم کلاسا رو نشونش میدم میگم ببین تایم کلاسم طولانیه به قرآن دانشگام میگه نه استاد بین اون تایم زیاد یه تایمو انتخاب میکنه شما بیاین میگم بقرآن بهشون گفتیم این کارو کنن ولی قبول نمیکنن میگن آموزش دانشگاه بهشون گیر میده زودتر تموم کنن 

حالا من هیچوقت تو زندگیم دوست پسر نداشتم هیچوقت تو زندگیم جاهای بد نرفتم کارم شده از خونه به دانشگاه از دانشگاه به خونه کفریم میکنه وقتی اینجوری باهام حرف میزنه گاهی وقتها شده گوشیمو باخیال راحت بهش میدم مثلا وقتایی که میخواد سرچی چیزی تو گوگل بزنه ولی به شکل عجیبی همش بهم شک داره با اینکه هیچکاری نمیکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادره ول کن تو هم نخ.استه باش دلیل و مدرک بیاری چندبارهم به شوخی بگو با دوست پسر جدیدم رفتم فلان جا

مامانم پایه بود خدابیامرز میدونست دوست پسر دارم یوقتایی که دلم میگرفت دستمو میگرفت میبردمنو ببینمش با اینکع داداشام وبابام غیرتی بودن اگه میفهمیدن سر دوتایی مون رو میبریدن  ولی خب نصیحت هم میکرد من ولش کردم 

خوبه اینجوری قدرشو بدون.. نیمه پر لیوان ببین.خداروشکر که یه خانواده داری که حواسشون بهت هست 😉😉😉😉

دیگه گیر زیادی هم خوب نیست حس میکنم منو با یه دختر خراب برابر دونست