2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 26 پست
من اصلا آدم حساب نمیکنه تو جمع چسبید به شوهرم من خیلی عصبیم میکنه نمیدونم باشوهرم چه رفتاری کنم از خ ...

آدم حسابش نکن، سر و سنگین باش ، بد رفتاری کن منتظر نباش تا با رفتار بدشون ازارت بدن خودش ادم میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرا مرداد شعور اینو داشته باشند که بفهمن مگر رررررررخودش ب جایی برسه که ب خودش بیاد وگرنه هرچی بگی ...

فکر نکنم خودش بجای برسه چند بار خواهرش بد جور دعوا کردن ولی بازم از لج من انگار باهم خوب شدن

همینه این کاررو کردم شوهرم تحویلش میگره خراب میکنه

بهترین راه برای شما مهاجرت از اون محله و ساختمونه ، برید یجایی ک بیست و چار ساعت کنارتون نباشن ، اگه نمیتونی جدا شو ب نظرم اجازه نده کسی از اطرافیانت بهت احساس بی ارزش بودن بده . خواهر شوهر شخصیت بی تاثیری نیست . 

به نظر من شما کار خودت بکن محل هیچ کدومشون نذار وقتی ببینن بی خیالی حرص نمی خوره شاید معمولی تر رفتار کنن شما حساس شدی خواهرش هی داره حالت می گیره شما دنبال آشپزي کارهای خودت برو انگار نه انگار خواهر شوهرت کاری می کند 

به نظر من شما کار خودت بکن محل هیچ کدومشون نذار وقتی ببینن بی خیالی حرص نمی خوره شاید معمولی تر رفتا ...

همش شوهرم دنبال کارای اونه با من نمیاد خونه مادرم از دستشون خسته شدم واقعا

همش شوهرم دنبال کارای اونه با من نمیاد خونه مادرم از دستشون خسته شدم واقعا

با شما ازدواج کرده ولی برای خواهرش حمایت عاطفی داره ...

شاید به خاطر اینکه می گن زن پيدا میشه خواهر پيدا نمیشه!!!

سلام 

زنگ  زدم روانشناس بهم  یاد داد گفت راحت باش..  حرف دلت بگو... گفت خود خوری نکن ،،،  ناراحتی اعصاب برای خودت درست نکن

الان میخوام به شوهرم پیام بدم بگم ببخشید عزیزم که من و شما خواهر برادریم عاشقانه ات با خواهر مجردته 

بخدا مردم.....  تاپیک خواهر شوهرم بخون 

مال من مجرده ولی مثل شوهر شما و شوهر شماست   

الان کربلاس...... هرروز که از سر کار میاد میره خونه ننه خواهرش بعد میاد خونه خودمون

۱ ایستگاه فاصله داره