2777
2789
عنوان

یخچالمون خالیه

407 بازدید | 29 پست

فقط یکم حلوا ارده کهنه هست و رب و آرد 

چی میشه درست کرد با اینا 😐

هر ماه وضع بدتر میشه لعنت به گرونی 💔

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

🙂💔

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

با آرد حلوا درست کن .یا با رب برنج رُبیسخته انشالله اوضاع بهتر بشه

همه میگن معلما مفت میخورن حقوقشون از سرشون زیاده

آخه این وضع زندگی مفت خوریه؟؟؟ 

همه میگن معلما مفت میخورن حقوقشون از سرشون زیادهآخه این وضع زندگی مفت خوریه؟؟؟

نه والا مامان منم معلمه اصلا حقوقشون زیاد نیس

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!                                        《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》

آخی عزیزم الان همه مثل همیم اکثرا این مشکل دارن .. کدوم شهری

میدونم خیلیا وضعشون از ما هم ضعیف تره بعد میگم ما اینجوریم وای به حال اونا

شوهرم کارگر و ... هم نیست خیر سرمون کارمنده آموزش پرورشه

دوسال پیش وضعمون بهتر بود

تورم ۵۰ درصده افزایش حقوق اینا سالی ۲۰ درصد

همه میگن معلما مفت میخورن حقوقشون از سرشون زیادهآخه این وضع زندگی مفت خوریه؟؟؟

چند نفرین و چقدر حقوق میگیری و شغل همسرت چیه اگه دوس داری جواب بده تا مقایسه کنیم .

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

نه والا مامان منم معلمه اصلا حقوقشون زیاد نیس

خدا حفظش کنه باز خانما خرج خونه نمیدن برای مردا خیلی بده

شوهر منم اهل کار دوم نیست خسته شدم انقدر بهش گفتم

بچه کوچیک دارم وگرنه دلم میخواست کار کنم 

چند نفرین و چقدر حقوق میگیری و شغل همسرت چیه اگه دوس داری جواب بده تا مقایسه کنیم .

سه نفریم بچم دوسالشه

حقوقش دریافتی ۱۰ تومن نصفش قسطه وام

تازه اجاره و قسط وام ازدواج با پدرشوهرمه وگرنه صفر میشدیم

سه نفریم بچم دوسالشهحقوقش دریافتی ۱۰ تومن نصفش قسطه وامتازه اجاره و قسط وام ازدواج با پدرشوهرمه وگرن ...

خودتمعلمی یا همسرت

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤