2777
2789
عنوان

آش ترش

117 بازدید | 11 پست

ب یاد مامان بزرگ آسمانی ام امروز آش ترش درست کردم خیلی خوشمزه شد فلسفه این آش از نظر مامان‌بزرگ این بود ک روز اول عید باید درست بشه تا معده سنگین نشه چون تو این آش برگه زردآلو میریخت و چغندرسفیدی ک از زمستون تو باغچه چال می‌کرد تا تازه باشه برای روز اول سال نو 

یادش بخیر دلم براش تنگ شده بازم ب دست پخت مامان بزرگم نرسید کاش هیچ کسایی رو ک دوست دا ریم از دست ندیم 

سلام عزیزم شما قطره ویتا گونس استفاده کن واسه باردارشدن

سلام ب روی ماهت عزیزم چشم این ماه طبق نظر دکتر دارو مصرف کردم امیدوارم مامان شده باشم اما اگر باردار نبودم حتما این ماه انجام میدم شما خودتون مصرف کردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ب روی ماهت عزیزم چشم این ماه طبق نظر دکتر دارو مصرف کردم امیدوارم مامان شده باشم اما اگر باردار ...

سلام عزیزم 

من ۷ ماه پیش یه سقط داشتم 

الان دوماهه قطره ویتاگونس میخورم 

من قبلا اصلا ترشح تخمکگذاری نداشتم 

الان دوماهه پیاز درمانی هم انجام میدم 

الان ترشح تخمکگذاری هم دارم 

دکتر بهم استرادیول ودوفاستون هم داده 

منتظرم دوباره بارداربشم 🥰

پسرم ۱۰ سالشه 

سلام عزیزم من ۷ ماه پیش یه سقط داشتم الان دوماهه قطره ویتاگونس میخورم من قبلا اصلا ترشح تخمکگذاری ند ...

ب سلامتی عزیزم انشاالله ک ب زودی باردار بشین 

برای بارداری در کنار داروها این قرص دوفاستون ۱۰ م گرم رو دکتر داده از روز ۱۵ سیکل شبی ۱ عدد بخورم و استرادیول 

انشاالله ک از چشم انتظاری دربیاییم

ب سلامتی عزیزم انشاالله ک ب زودی باردار بشین برای بارداری در کنار داروها این قرص دوفاستون ۱۰ م گرم ر ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

من بالاخره به لطف خدا باردارشدم 

با قطره ویتاگونس وپیازدرمانی

سلام عزیزم خوبی؟ من بالاخره به لطف خدا باردارشدم با قطره ویتاگونس وپیازدرمانی

سلام عزیزم به به بهترین خبر بود ک شنیدم خداروشکر 

خدا برات حفظش کنه عزیزم ❤🤲🤲🤲

ایشالا منم ب زودی خبر خوش بهت بدم 

قطره رو چطوری مصرف کردی دوستم؟

سلام عزیزم به به بهترین خبر بود ک شنیدم خداروشکر خدا برات حفظش کنه عزیزم ❤🤲🤲🤲ایشالا منم ب زودی خب ...

قربونت برم عزیزم ایشالا دامنت سبز بشه 

واسه منم دعاکن قلبش تشکیل بشه 

من روز دوبار میخورم 

صبح ۴۰ قطره ناشتا 

شبم ۴۰ قطره قبل از شام 

خیلی تلخه ولی ارزش داره 

با آب قاطی کن 

بعد چند روز واست عادی میشه عزیزم🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘

قربونت برم عزیزم ایشالا دامنت سبز بشه واسه منم دعاکن قلبش تشکیل بشه من روز دوبار میخورم صبح ۴۰ قطره ...

مرسی عزیزم انشاالله که قلب نی نی هم تشکیل میشه و ب سلامتی این دوران برات بگذره و سالم بغل بگیریش

مرسی عزیزم انشاالله که قلب نی نی هم تشکیل میشه و ب سلامتی این دوران برات بگذره و سالم بغل بگیریش

سلام عزیزم خوبی؟

واسه من قلبش تشکیل نشد😔😔 

خودبه خود تو هفته ده سقط شد 

فک میکنم مشکل ایمنی داشته باشم 

فرداباید برم آزمایش بدم 

سلام عزیزم خوبی؟واسه من قلبش تشکیل نشد😔😔 خودبه خود تو هفته ده سقط شد فک میکنم مشکل ایمنی داشته باش ...

سلام عزیزم خوبین سلامتین 

اخی با خوندن پیامتون اشکم در اومد 😭🥺

ایشالا که به زودی جاش براتون سبز بشه و در کمال سلامتی کامل باشه همه چی