2777
2789
عنوان

کجا به خودتون میگید به من چه

80 بازدید | 10 پست

اینجا بعضی ها تاپیک میزنن فلانی جلو شوهرم اینطور میپوشه..

همسایمون فلان جور میپوشه ...

و  بقیه کامنت میزارن که لطفا در مورد پوشش بقیه فضول نباشید و پوشش بقیه به شما چه ،  یا کامنت میزارن اگر کسی خیانت کرد با خودتون تکرار کنید به ما چه

ولی همین ها تا یه نفر تاپیک میزنه که سوال مذهبی دارم و فقط کاربر های مذهبی بیان میان نظر میدن مگر خدا به نماز ما احتیاج داره ،چرا تقلید میکنید،چرا نماز میخونی حجاب ضرورتی نداره و چیز خوبی نیست

عزیزان لطفا این مدل تاپیک ها رو دیدید اول بخونید ببینید از چه قشری راهنمایی خواسته

ببینید هدف استاتر چی بوده

ببینید اصلا به شما مربوط یا نه

لطفا از این به بعد از این شعار به من چه تو مسائلی هم که مخالف عقاید تون هست استفاده کنید

و یه بوم و دو هوا نباشید🙏🌷

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

همیشه و همه جا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه و همه جا

خوش به حالت ارامشت اولویت اولته❤️

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
من که ندیدم

من همه مدلش رو تو نی نی سایت دیدم

خوش به حالت ارامشت اولویت اولته❤️

دقیقا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من که ندیدم

امیدوارم اینطور نباشه💔

ولی اونا حداقل شعار به من چه به تو چه نمیدن

من خودم طرفدار پوشش اختیاری امو نمیرم جایی که صدام نکننولی نرفتمم بگم کسی خیانت کرد بگین به من چه!خی ...

من زیاد شبیه مذهبی ها نیستم

دوست مذهبی هم ندارم 

متاسفانه نه اعتماد به نفس درگیر شدن تو هر بحثی رو دارم

نه حوصله( راحت طلبم) در مورد خیانت و پوشش بقیه نظر نمیدم

ولی با اینکه زیاد شبیه مذهبی ها نیستم نماز میخونم و مرجع تقلیدم‌رو  دوست دارم  و ناراحت میشم کسی بهش توهین کنه

در مورد تذکر دادن در مورد پوشش به منم تذکر  دادن  و ناراحت  شدم ولی خب کار اونا باعث نمیشه من چیزی بگم که بقیه رو ناراحت کنه