2777
2789

یادتون هست در سونوگرافی های قبل از سی و سی و پنج سالگیتون معمولا چندتا فولیکول داشتید و الان چند سالتونه و چند تا دیده میشه؟؟؟ 

تا این سن چک نکردم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو ی تاپیک دیدم گفتین ۱۳ ساله منتظرین.مشکلتون چیه؟

اره 😔

هیچ تخمکی ندارم به طور طبیعی هیچ وقت حامله نمیشم یائسگی زود رس گرفتم 

تنها راهم ای وی اف با تخمک اهدایی هست ..ک اونم هزینه بالا با درصد کم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

۳۲ سالمه بچه ندارم دکترا جوابم کردن تخمکی ندارمبرام دعا کنید🙏

داره ادان میگه از ته دل دعات کردم💚💚💚

امام زمان حاجت دلت میده مطمعن باش.

نماز استعفار برا حاملگی نعحزه است امتحان کن 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
اره 😔هیچ تخمکی ندارم به طور طبیعی هیچ وقت حامله نمیشم یائسگی زود رس گرفتم تنها راهم ای وی اف با تخم ...

عزیزم اصلاح سبک کردی با پیج فلورا تاجیک؟بخدا خیلیا ک بهشون گفتن فقط تخمک اهدایی با اون نتیجه گرفتن

ینی تو این سالها حتی با دارو هم تخمکات رشد نکرده؟

عزیزم اصلاح سبک کردی با پیج فلورا تاجیک؟بخدا خیلیا ک بهشون گفتن فقط تخمک اهدایی با اون نتیجه گرفتنین ...

نه رشد نمیکنن چون پریود نمیشم فقط با دارو میشم 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

چجوریه گوگل بزنم میاره؟

اره عزیزم نماز استعفار دو رکعت .

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚