2777
2789
عنوان

عمل زیبایی خوب یابد

87 بازدید | 13 پست

من خودم هیچ عمل زیبایی انجام ندادم،پولشم داشتم موقعیتشم داشتم ولی اصلا این کار رو نکردم،چون اعتقاد دارم وقتی خدا من اینطور آفریده، چرا باید بهش اعتماد نکنم چرا باید تو کارش دخالت کنم،چرا مردم ما مخصوصا خانم ها اینطور کارها رو میکنند،چرا اعتماد بنفس پایین دارند چرا واقعا زیبایی رو تو اینطور چیزها میبینند!!،وجوری هم رفتار می‌کنند انگار بقیه که عمل نکردن کمبود دارند،اوضاع جامعهخیلی ترسناک،😱😱 ولی باور کنیدهدف آفرینش چیز دیگست💚💚💚

شما تو کار خدا دخالت نمیکنی ولی تو کار مردم دخالت میکنی؟

چکار داری اخه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تو کار خدا دخالت نمیکنی ولی تو کار مردم دخالت میکنی؟چکار داری اخه

بحث دخالت اون آدمایی می‌کنند وقتی تو جمعشون هستی تو رو مثل آدمای مشکل دار نگاه می‌کنند و هر طور که میدوننند تو رو قضاوت می‌کنند وفراموش کردن برای چی آفریده شدن

بحث دخالت اون آدمایی می‌کنند وقتی تو جمعشون هستی تو رو مثل آدمای مشکل دار نگاه می‌کنند و هر طور که م ...

هم اونا و هم شما کارت اشتباهه

هرکی هر جور دلش میخواد زندگی کنه بینی عملی و نچرال کسی صدمه ای به من و شما وارد نمیکنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

هرکی سبک زندگی خودشو دارهبهتره ما واسه مردم نخسه نپیچیم

جامعه ما با همین سبک زندگی اوضاعش خراب شده که وقتی میری توی جامعه حس ترس و عدم امنیت داری ،چون همه دارند میگن بخودشون مربوط،تهش میشه جامعه ای ترسناک

باشه شما درست فکر میکنی،موفق باشی

قطعا

همچنین

جامعه ما با همین سبک زندگی اوضاعش خراب شده که وقتی میری توی جامعه حس ترس و عدم امنیت داری ،چون همه د ...

شما که امنیت داری

پس به بقیه کار نداشته باش

به قول دوستمون تو کار خدا دخالت نمیکنی

به کار مردم چیکار داری