2777
2789

تو تاپیک قبلی دیشب نوشتم براتون 

امروز صبح برگشتم خونه وقتی از خواب بیدار شد من اصلا حرف نزدم باهاش معذرت خواهی کرد البته ب روش خودش 

😶لفظی نه 

منم آشتی کردم ولی قلبا از این قضیه ناراحتم 

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ حوصله جنگ و دعوا اینا ندارم وقتی بعد ۴سال ونیم البته ۱ سال دوستی ۵ سال و خورده نمی‌فهمه حرف دلمو  سکوت کردم 

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت
چیکار کنیم حالا دل و قلوه دادی آشتیم کردی دیگه😂

خب چی کنم نمیشه ک هرروز بجنگم 

باید بگی به چه روشی وگرنه نمیتونیم جواب بدیم😆

منحرف نباش عشقم 

قلقلکم داد منم خندیدم اونم مثلا اینطوری معذرت خواهی میکنه

معذرت خواهی ای که لفظی نیست چیه دیگه درواقع خودتو قانع میکنی

ینی کشش بدم ؟؟؟؟

خب چی کنم نمیشه ک هرروز بجنگم

ببین باید روش تربیت مرد و پیدا کنی بقول استادی زن بزرگترین و بهترین مشاور مرد هست یعنی می‌تونه درستش کنه

سه تا چیز مهم احترام و اقتدار، نقد سازنده و طبع مرد رو درست باشه مرد بهترین میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منحرف نباش عشقم قلقلکم داد منم خندیدم اونم مثلا اینطوری معذرت خواهی میکنه

جدا از شوخی

فکر میکنی بین بقیه زن و شوهرا ازبن چیزا نیست؟

مستقیم بهش بگو جلو بقیه احتراممو نگه دار

فکر هم نکن با یبار دوبار سه بار گفتن مردا یاد میگیرن

ده ساله ازدواج کردم هرجا بخوایم بریم هرکی بخواد بیاد خونم نیم ساعت باید به شوهرم توصیه های ایمنی کنم

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
خب الان چرا اومدی نوشتی ما چی بگیم

چون فکر مو مشغول کرده نمیدونم خوب کردم کشش ندادم یا بد کردم ب خودم 

بعدم اینجا یعنی تاپیک حس ششمی بزنی انقد کامنت منفی نمیگیری تا بیای یکم درد دل کنی 

خوب کردی سر فرصت غیر مستقیم در مورد حرف دلت بهش بگو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.