2777
2789
عنوان

چقد بارداری دیر میگذره🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 76 پست
ما هنوز نی نی نداریم ، من خیلی دلم نی نی میخواد الهی بسلامتی همتون زایمان کنید

الهی ب زودی نصبیت بشه

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله فردا میره۳۴ هفته،هنوز هیچی نگرفتم،میخام ۳۶ هفته سونو بدن بعدا برم خرید،چیز زیادی لازم ندارم از پسر قبلیم کلی لباس و پتو نوزادی تازه مونده،

عزیزای دلم همسرم😘 دخترم 😘 پسرام😘😘خدایا شکرت💐🌿🌱
اره خب طبیعی رو نمیشه کاریش کرد 🫣من جاریم درداش ۳۶ هفته شروع شده بود دکتر گفته بود طبیعی هم میتونی ...

36 هفته خیلی زود نیست😬نه من درد ندارم اصلا مگ 40هفته بگذرع داشتع باشم سر بچه اولم هم تا آمپول زدن شروع شد

خدایا همیشه مواظب دخترمو پسرم باش  🤲🤲

چند هفته ای؟من حس میکنم داره زود میگذره. شاید چون کارامونو انجام ندادیم این حس رو دارم

۲۰ هفته وسه روز... خودت چندهفته ای

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
36 هفته خیلی زود نیست😬نه من درد ندارم اصلا مگ 40هفته بگذرع داشتع باشم سر بچه اولم هم تا آمپول زدن ش ...

منم دخترم فک کنم هفته۴۲ بود با آمپول فشار بدنیا اومد،ولی پسرم ۳۷ هفته و سه روز بود بدنیا اومد

ان شاءالله فردا میره۳۴ هفته،هنوز هیچی نگرفتم،میخام ۳۶ هفته سونو بدن بعدا برم خرید،چیز زیادی لازم ندا ...

همونا خوبه دیگ باز بخرید هزینه اضافست یه نوزادم ک زیاد استفاده نمیکنه وسایلاشو تمیز میمونه

منم دخترم فک کنم هفته۴۲ بود با آمپول فشار بدنیا اومد،ولی پسرم ۳۷ هفته و سه روز بود بدنیا اومد

منم بخاطر از بیمارستان زنگ زدن رفتم اونم وامیستاد تا 42.بچه اولم دختر بود این پسره همش میگفتم این زودتر ب دنیا میاد هنوز ک خبری نیست اینم اگ مث آبجیش پر صبر نباشه😂

منم بخاطر از بیمارستان زنگ زدن رفتم اونم وامیستاد تا 42.بچه اولم دختر بود این پسره همش میگفتم این زو ...

منم با خودم میگم پسرم زود بدنیا اومد اینم چون پسره مث داداشش بشه خوبه یه وخ شبیه آبجیش نشه

منم ۲۷ رو تموم کردم 😍 به شما کی تاریخ زایمان داده؟

به سلامتی . من گفتن هفته دوم آبان . البته طبیعیه احتمال زیاد زایمانم. 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ان شاءالله فردا میره۳۴ هفته،هنوز هیچی نگرفتم،میخام ۳۶ هفته سونو بدن بعدا برم خرید،چیز زیادی لازم ندا ...

منم وسایل پسرم هست همشون نو نو.فقط گفتم لباس بخرم و یه چیزای بهداشتی

منم با خودم میگم پسرم زود بدنیا اومد اینم چون پسره مث داداشش بشه خوبه یه وخ شبیه آبجیش نشه

عه بچه سومه بسلامتی اره احتمالا چون میگن پسر زود ب دنیا میاد