2777
2789

خیلی وقته به خودکشی فکر میکنم

بالاخره یه روزی انجامش میدم میخوام یه مرگ راحت باشه که خودمو دخترم با هم بمیریم 

نمیخوام زجرایی که خودم تو این دنیا کشیدم دخترمم بکشه 

من اصلا قوی نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکشی کن راحت میشی 

بهشت و جهنم وجود نداره نه خدا اونقد ظالمه که خودش تو رو به وجود بیاره بعد عذابت بده تو جهنم نه اونقد بی فکر که یه موجودو بی دلیل بیافرینه که داخل بهشت بخوره بخوابه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

به اشتباه همیشه گفته میشه که خودکشی کار آدمای ضعیفه...

اما در حقیقت اینطور نیست؛ خودکشی کردن کار شجاعانه ایه...

اما اگه اینقدر شجاعت داری که به زندگیت پایان بدی چرا شجاعتت رو خرج درست کردن زندگیت نکنی!!....

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی

من کاری ب اون دنیا ندارم که قرار چی بشه ولی از کجا معلوم اتفاق خوب نیفته برات مثلاً چند سال دیگه از کجا معلوم انقد دخترت خوشبخت بشه ک تصورش هم نکنی کاش فیلم سرنوشت مون رو بهمون نشون میدادن شاید خیلیا پشیمون میشدن از این کار

من نفسم از جای گرم بلند نمی‌شه خیلی‌ جا ها منم بریدم ولی همیشه با خودم میگم برا رفتن به اون دنیا عجله نمیکنم از کجا معلوم وحشتناک تر از اینور نباشه 

ب هر حال زود یا دیر میرم پس با قدرت زندگی مو ادامه میدم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

هیچکس نمیتونه بهت حرفی بزنه که از تصمیمت برگردی

چون هیچکس نمیتونه میزان زجری که داری میکشی رو بفهمه

میدونی ادم وقتی درد میکشه

کل فکرش میشه اون درد و زجر همین باعث میشه راه حل هارو نبینه

گاهیم راه حلی وجود نداره

راه حلش فقط زمان باشه

و امیدوار باشی یه روزی ورق طوری برمیگرده که به خودت افتخار میکنی که صبر کردی و به خودت فرصت دادی

میدونی که خودکشی (جدا از همه ی بحثای دینی و ابرو و فلان) قطع همه ی فرصت هاییه که احتمال داره واست اتفاق بیوفته

زندگی ثابت کرده اگر تسلیم شی باختی و اگر صبر کنی زندگی در برابرت میبازه