2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه بچه بیاریم

2020 بازدید | 82 پست

چیکار کنم چطور راضیش کنم بچه بیاریم 

سنمون داره بالا میره من ۲۸ اون ۲۹ 

پنج ساله ازدواج کردیم 

خونه خودمون رو داریم شوهرم مغازه داره مغازه هم از خودشه منم کدرسه غیردولتی کار میکنم 

وضعیت مالی مون بد نیست خدارو شکر

صفر تا صد سیسمونیم رو هم گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم  از یه مشاور کمک بگیر

هیچ وقت سعی نکن بدون رضایت  اون حامله شی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

من ۳۱ سالمه و هنوزم بچه نمیخوایم، یعنی شرایطشو نداریم وگرنه بچه دوس داریم

سنت دیر نمیشه عزیزم دو سه سال دیگه هم جا داری

بزار یکم ذهن و روان شوهرت اروم بگیره بعد دوباره بهش بگو

اگه زیاد اصرار کنی لجبازی میکنه بدتر میشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خب دلیلش چیه؟ اگه میتونی قانعش کنی خوبه وگرنه نیار چون همه زحمت بچه پای خودته

هیچ دلیل قانع کننده ای نداره اولش میگفت قبل بچه باید براش  پس انداز کنیم 

الان بچه نیومده کلی طلا داره

ببخشید هرچی بیشتر عقب بندازید کار سخت تر میشه .. منم همچین اشتباهی کردم و حالا هی مریضی و مشکل پشت هم کشف میشه .. هزار بار خودمو لعنت میکنم چرا دست دست کردم کاش حداقل این چندسال ازمایش داده باشید بدونید رحم و تخمدان و خون و اسپ.رم و ... سالم هستن.. 

سالهایی که هدر دادم هیچوقت برنمیگرده 

با احترام و زبان خوب پیش برید یه مدت راضی میشه قهر و توهین و لحن بد و بی احترامی و لجبازی و .. نداشته باشید .. 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !