2777
2789

معذرت میخوام ازخودم واسه سم قطب شمال .

ترکیب رمانای آبکی نوجوانیم بود با کلیشه های سریال کره ای.

هرپنج دقیقه ازخودم می‌پرسیدم این چه سمیه من دارم میبینم

ولی متاسفانه شروع میکنم اهل کنارگذاشتن نبستم و تا زجرکش نشم ول نمیکنم😭

خواسته هاتو علاوه برخدا به 

چطوریه؟

میخواستم ببینم ولی  قیافه نازنین بیاتی رو دیدم  پشیمون شدم 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در انتهای شب فوق العاده بود واقعا

واااقعا‌.جزئیاتش خیلی خوب بود حتی لباس و ارایششون

توی قطب شمال لباس خونگی معنی نداشت .کلا با لباس و کفص عروسی بودن. 

در حال تماشای قسمت سه قطب شمال بودم که خیلی یهویی همه قسمتاشو پاک کردم تلویزیون رو خاموش کردم و خوابیدم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

مانکن هم همینطوربود،انگار از روی سایت ۹۸یا نوشته بودنش😂😂😂 آشغالای منوچهر هادی که از اونم بدترررررر😂😂😂 منم هی گفتم چرا می بینی و هی دیدم😂

دیگه این سم قطب شمال رو حواسم بود شروع نکنم😁

در انتهای شبم حالا چنگی به دل نمی‌زد اعصابمو خورد کرد خوشم نیومد 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

چطوریه؟میخواستم ببینم ولی قیافه نازنین بیاتی رو دیدم پشیمون شدم

بازیگر نقش اول اسمش آرشامه .

اگه اهل رمان خوندن بوده باشی مفهمی تا ته داستان رو😂😂😂😂

واااقعا‌.جزئیاتش خیلی خوب بود حتی لباس و ارایششونتوی قطب شمال لباس خونگی معنی نداشت .کلا با لباس و ک ...

سریال حرفه ای بازیگر حرفه ای هم داره

حقیقتش همینکه فرزاد فرزین توش بازی میکنه مشخصه فیلم حرفه ای نیست

🏃🏻‍♀️

و اما سم ترین همشون قهوه ترک بود حیف وقت و نتی که گذاشتم برای دیدن این چرت 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
بازیگر نقش اول اسمش آرشامه .اگه اهل رمان خوندن بوده باشی مفهمی تا ته داستان رو😂😂😂😂

اره کلیپ های تیکه ای ازش دیدم

فقط گریم نازنین بیاتی😑

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
مانکن هم همینطوربود،انگار از روی سایت ۹۸یا نوشته بودنش😂😂😂 آشغالای منوچهر هادی که از اونم بدتررررر ...

آفرین معلومه خوب ازاشتباهاتت درس عبرت میگیری😂