2777
2789
عنوان

مامانم خیلی رومخههههه

202 بازدید | 23 پست

مامانم خیلی بع نامزدم گیر میده مثلا باهاش حرف میزنه میگه چی میگفت چیکار میکرد خوب بود کجا بود وقتی در باره نامزدم حرف میوفته میگه خیلی دوسش دارم یا باهاش حرف میزنه للخند میاد رو لبش دیشب داشتن صحبت میکردن راجب عروسیمون گفت میگن تو ماه صفر نحصه یچیزی بگیری بخاطر اون یه تیکه از لباس دومادیتو میخام الان بگیرم بعد  نامزدم با خنده گفت شور..ت بگیر بعد یهو مامانم قهقه زد گفت اره منم همونو میگم و فلان خیلی رومخمه دلم میخاد خفش کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اینکه با نامزدت خوبه بده؟

خوب باشه مشکلی ندارم نه اینکه همش دلش بخاد بچسبه بهش تو جشنمون نامزدم بهش شاباش داده بود موقع شاباش دادن مولارو دور سرش چرخونده بود تا یه ماه میگفت دیدی چیکار کرد برام و فلان و همش پیشش میخنده

اسی فکر کنم مامانت از اونایی هستش که سریع با هر مردی ارتباط وگرم میگیره

اره ولی به نامزدم خیلی توجه میکنه مثلا میخاد بیاد شام همش تدارک خیلی زیاد میبینه و خیلییی جلب توجه میکنه

پس فکر نمیکنم خیلی موضوع خاصی باشه شاید میخواد اون احساس خجالت از بینشون بر طرف بشه شما خیلی روش حسا ...

نامزدم در حد تو این ۹ ماه سه چهار بار شوخی کرده باهاش اون سه چهار بارو چشامو در اورد انقد گفت ک بمن توجه میکنه و فلان

نامزدم در حد تو این ۹ ماه سه چهار بار شوخی کرده باهاش اون سه چهار بارو چشامو در اورد انقد گفت ک بمن ...

حقیقتا واقعا چیزی ندارم بگم 

شما باز خودت بهتر دیدی چطور داره رفتار میکنه بهترم میتونی برداشت کنی ولی خب ما نه