2777
2789
عنوان

اصفهانیا میشه بیاین

102 بازدید | 12 پست

سلام و درود

یه بیمارستان دولتی یا خصوصی فرق نمیکنه فقط کارش خوب باشه برای ام ار ای میخواستم از صبح تا حالا تو گوگل گشتم یچ کدوم جواب نمیدن فقط کارشون دقیق باشه

یجا رفتم بعد تو نتایج زده بود نرمال در حالی که پام رباطش پاره شده بود

اگر جای خوب میشناسین ممنون میشم معرفی کنید

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

الزهرا اگه اشتباه نکنم 

دکترای خیلی عالی داره 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الزهرا اگه اشتباه نکنم دکترای خیلی عالی داره

اونی که توی صفه هستش؟

بعد زود انجام میدن یا نوبت میدن برای وفت دیگه ای

چون وقت ندارم زودتر باید ام ار ای انجام بدم

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

داداشمو اقای دکتر اکبری عمل کرد 

اسمشو نمیدونم ولی دکتر عالیه 

خیلی تبحر داره 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
اونی که توی صفه هستش؟بعد زود انجام میدن یا نوبت میدن برای وفت دیگه ایچون وقت ندارم زودتر باید ام ار ...

همون موقه انجام میدن  

بیمه ایثارگران رو هم قبول میکنن اگه داشته باشی 

چقدر خوب خیلی ممنونم ازتونیه ادرس دقیق ندارین ازش ؟با اتوبوسم میشه رفت ؟چطوری؟

عشقم نمیدونم والا چون مال خیلی سال پیشه 

بیمارستان الزهرا هست اطلاعی ندارم الان اونطرفا اتوبوس داره یا نه 

شما کجا هستی؟