آزمایش خون دادین؟کمبود کلسیم،مشکلات هورمون زنانه و مشکل تیرویید و... میتونه علتش باشه در درجه اول اونو برسی کنین و بعد چون روانشناسم میدونم عده ای بخاطر اضطراب بالا و فکر مشغولی مشکل خواب دارن اینا رو اگر ندارین عرق بهار نارنج و گلاب قبل خواب کمک کنندس
آزمایش خون دادین؟کمبود کلسیم،مشکلات هورمون زنانه و مشکل تیرویید و... میتونه علتش باشه در درجه اول او ...
مرتب آزمایشامو چک میکنم ..مشکل خاصی ندارم ..کلا هم آدم مضطرب و استرسی نیستم ..حالا گاهی ممکنه مسئله ای پیش بیات و مضطرب بشم ولی نه همیشه ..گلاب هم خیلی دوست دارم بیشتر وقتا تو روز با آب میخورم .حالا قبل خواب هم امتحان میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم خوبیای کاش پیاممو ببینی و جواب بدیمن دوتا گوشت اضافه مقعدی و یه شقاق دارماهل اصفهانم دنبا ...
سلام گلم ...بله تحقیق کردم کارشون خوب بود ..کلا تجربه ی این عملشون خیلی زیاده ...دوهفته ی اول بعد عمل برای من خیلی سخت گذشت ..چون عمل من خیلی وسیع بود و در اصل باید توی دو مرحله عمل میشد ..ولی توی یه مرحله عمل کردم و الان بعد دو سه سال خیلی راضی ام ..
خداروشکرررر چقدر عالی که الان کامل خوب شدید دل گرمم کردی عزیزمچند وقت بعد جای زخمتون خوب شد؟ الان گو ...
ظاهرش تا یه ماه وحشتناک بود ولی الان مثل سابق شده ..دیگه نباید بزاری یبوست بشی ولی با یکی دو بار هم نه زخم نمیشه ...شنیدم کسایی که لیزر میکنن برمیگرده ولی نقاهت بعد عملشون کمتره و درد کمتری دارن ..ولی به نظرم عمل جراحی کنید بهتره ..بازم با خود دکتر مشورت کنید