2777
2789
عنوان

مشکل خواب

82 بازدید | 18 پست

سلام خانمای گل ..من خیلی مشکل خواب دارم ..به سختی خوابم میره ..شاید دو سه ساعت تو تخت وول میخورم ..بعد ظهر هم نمیخوابم ..

اگر دمنوش یا داروهای گیاهی استفاده کردین که موثر بوده لطفا بگید 

آزمایش خون دادین؟کمبود کلسیم،مشکلات هورمون زنانه و مشکل تیرویید و... میتونه علتش باشه در درجه اول اونو برسی کنین و بعد چون روانشناسم میدونم عده ای بخاطر اضطراب بالا و فکر مشغولی مشکل خواب دارن اینا رو اگر ندارین  عرق بهار نارنج و گلاب قبل خواب کمک کنندس

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
آزمایش خون دادین؟کمبود کلسیم،مشکلات هورمون زنانه و مشکل تیرویید و... میتونه علتش باشه در درجه اول او ...

مرتب آزمایشامو چک میکنم ..مشکل خاصی ندارم ..کلا هم آدم مضطرب و استرسی نیستم ..حالا گاهی ممکنه مسئله ای پیش بیات و مضطرب بشم ولی نه همیشه ..گلاب هم خیلی دوست دارم بیشتر وقتا تو روز با آب میخورم .حالا قبل خواب هم امتحان میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتب آزمایشامو چک میکنم ..مشکل خاصی ندارم ..کلا هم آدم مضطرب و استرسی نیستم ..حالا گاهی ممکنه مسئله ...

گلاب رو با عرق بهار نارنج قاطی کنین یک ساعت قبل خواب بخورین

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

سلام عزیزم 

خوبی

ای کاش پیاممو ببینی و جواب بدی

من دوتا گوشت اضافه مقعدی و یه شقاق دارم

اهل اصفهانم دنبال دکتر خوب واسه جراحیم

یه جا دیدم نوشته بودید پیش دکتر مستاجران عمل کردید

میشه بگید چطوره کارشون؟خیلی استرس دارم

سلام عزیزم خوبیای کاش پیاممو ببینی و جواب بدیمن دوتا گوشت اضافه مقعدی و یه شقاق دارماهل اصفهانم دنبا ...

سلام گلم ...بله تحقیق کردم کارشون خوب بود ..کلا تجربه ی این عملشون خیلی زیاده ...دوهفته ی اول بعد عمل برای من خیلی سخت گذشت ..چون عمل من خیلی وسیع بود و در اصل باید توی دو مرحله عمل میشد ..ولی توی  یه مرحله عمل کردم و الان بعد دو سه سال خیلی راضی ام ..

سلام گلم ...بله تحقیق کردم کارشون خوب بود ..کلا تجربه ی این عملشون خیلی زیاده ...دوهفته ی اول بعد عم ...

خداروشکرررر چقدر عالی که الان کامل خوب شدید دل گرمم کردی عزیزم

چند وقت بعد جای زخمتون خوب شد؟ 

الان گود شده یا چال بشه جاش؟ یا ظاهر مقعدتون عین قبله که سالم بود؟

دیگ اذیت نمیشید واسه دفع یا مثلا با یه یبوست خفیف زخم نمیشه؟

خداروشکرررر چقدر عالی که الان کامل خوب شدید دل گرمم کردی عزیزمچند وقت بعد جای زخمتون خوب شد؟ الان گو ...

ظاهرش تا یه ماه وحشتناک بود ولی الان مثل سابق شده ..دیگه نباید بزاری یبوست بشی  ولی با یکی دو بار هم نه زخم نمیشه ...شنیدم کسایی که لیزر میکنن برمیگرده ولی نقاهت بعد عملشون کمتره و درد کمتری دارن ..ولی به نظرم عمل جراحی کنید بهتره ..بازم با خود دکتر مشورت کنید

ظاهرش تا یه ماه وحشتناک بود ولی الان مثل سابق شده ..دیگه نباید بزاری یبوست بشی ولی با یکی دو بار هم ...

مرسی عزیزم که جوابمو دادی یه دنیا تشکر انشالله همیشه تنتون سالم و سلامت باشه 

منم این دوشنبه ویزیت میشم پیششون انشالله هر چی خیریه پیش بیاد حتما اونموقع دکتر هر چی گفت میام خبرشو بهتون میدم 

سلام عزیزم خوبیای کاش پیاممو ببینی و جواب بدیمن دوتا گوشت اضافه مقعدی و یه شقاق دارماهل اصفهانم دنبا ...

عزیزم من چند سال بواسیر و شقاق داشتم

رفتم نوبت عمل بگیرم دکتر گفت لیزر تو مطب هم انجام میدم و من بزور بابام لیزر انتخاب کردم چون هزینه ش بیشتر از دولتی بود نخواستم برم 

الان خداروشکر میکنم رفتم ۵شهریور لیزر کردم بدون هیچ دردی حتی بعدش شیاف هم نذاشتم 

فقط امپول بی حسی اولش کمی درد داشت بعدش هیچی درد نداشتم رفتم خونه کارامو هم میکردم خودم باورم نمیشد اخه بابام عمل کرد خیلی درد داشت

ظاهرش تا یه ماه وحشتناک بود ولی الان مثل سابق شده ..دیگه نباید بزاری یبوست بشی ولی با یکی دو بار هم ...

چ عمل چ لیزر دکتر گفت یبوست شی امکانش هست برگرده 

ولی من دوبار یبوست شدم چیزی نشد ماه قبل لیزر کردم ۱۳ تومن شد 

اصلا اصلا بعدش درد نداشتم فقط یک سوزش کوچولو

عزیزم من چند سال بواسیر و شقاق داشتمرفتم نوبت عمل بگیرم دکتر گفت لیزر تو مطب هم انجام میدم و من بزور ...

سلام عزیزم 

شما پیش کدوم‌ دکتر عمل کردید؟

شهریور پارسال؟ مشکلتون چی بود؟

الان ظاهر مقعدتون چجوریه؟

پدرمنو که درآورده با هر یبوست کوچکی زخم شقاق تازه میشه

سلام عزیزم شما پیش کدوم‌ دکتر عمل کردید؟شهریور پارسال؟ مشکلتون چی بود؟الان ظاهر مقعدتون چجوریه؟پدرمن ...

ن گلم همین شهریور هنوز یکماه نشده 

منی ک بعد هر دفع ۴ ساعت درد میکشیدم فقط شیاف دیکلوفناک ارومم میکرد

گوش شیطون کر الان یکماه هیچ دردی ندارم

گلم لیزر کن بعدش دردی نداری ولی عمل دردش میگن وحشتناک

من ک مازندرانم دکتر گلین مقدمولی فکر کنم همجا لیزر میکنن

لیزر برای همه جواب نمیده ..برای کسایی که مشکلشون خیلی وسیع و بزرگه .فقط باید عمل کنن 

البته خود دکتر باید تشخیص بدن ممکنه مشکل ایشون بالیزر رفع بشه