2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی عجیب دیدم🥲

177 بازدید | 15 پست

خواب میدیدم 

روی یه بلندی ایستادم یه کبوتر یا یاکریم

داشت از بالای سرم رد میشد دستمو بردم و به راحتی گرفتمش و بعد ناخودآگاه و ناخواسته بدون اراده خودم شروع کردم با دندونم شکم پرنده رو باز کردم و جگرش رو خام میخواستم بخورم تو دهنم بود که بخودم اومدم و همشو تف کردم بعد به همراه اون چیزا

از دهنم یه مار سیاه کوچیک هم خارج شد که بااین کارم مرده بود 

بعدش شروع کردم به گریه کردن که چرا اینکارو با پرنده کردم از ماری هم که دیدم تو تعجب بودم که اون اونجا چیکار میکرد

خیلی نگران شدم، بنظرتون تعبیرش چیه ؟🥲

بر قامت دلربای مهدی(عج)صلوات💚در چشم ما تمام جهان بارگاه توست💚اللهم عجل لولیک الفرج💚

ببین دلی نشکستی کاری نکردی که ناخواسته کسی ناراحت بشه 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن نت فکر میکنم خیرخواهی برای شخصی باشه معنیش 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
ببین دلی نشکستی کاری نکردی که ناخواسته کسی ناراحت بشه

نه مذهبیم و خیلی روی رفتارم حساسم🥲

بر قامت دلربای مهدی(عج)صلوات💚در چشم ما تمام جهان بارگاه توست💚اللهم عجل لولیک الفرج💚
ممکنه یکی دشمنی میکنه یا دو بهم زنی که باعث بشه ب ناحق رابطه شما با اون آدم خراب بشه

آخه کسیم تو زندگیم نیست

نه مذهبیم و خیلی روی رفتارم حساسم🥲

نمیدونم حس کردم با زبون به کسی ناخاسته حرفی زدی دلش شکسته

صدقه حتما بده

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

ایشالله که چیز بدی نباشه عزیزم اما خاب مار دیدی شنیدم باید یه صدقه بدی

اره حتما میدم

نمیدونم حس کردم با زبون به کسی ناخاسته حرفی زدی دلش شکستهصدقه حتما بده

چندروز قبل یکم با مادرم حرفم شد ولی دیروز رفتم بغلش کردم بوسیدم و معذرت خواستم چیز خاصیم نبود البته ولی واقعا کاری نکردم🥲