2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یاشوهرم

693 بازدید | 38 پست

شوهرم خسیسه ده ساله همش میگه ندارم ندارم من نه تابحال ناخن کاشتم نه آرایشگاه میرم هیچی یاد گرفتم اصلا ازش درخواستی نکنم چون همش میگه ندارم یه شال دیدم خیلی خوشم اومده بهش گفتم بخریم همش سیصد بود گفتم نمیخرم که چی بشه فکر کن سال هم گرفتی سرکردی خب چی بعدش؟منم گفتم نشست و برخواست با تو حرااامه میترسم خدا هم اون دنیا بگه حرام بود زندگی باهمچین آدمی حالا آقا بهش برخورده وقهر کرده میگه برو دنبال کسی باش که نشست و برخواست باهاش حرام نباشه تازه شازده سابقه خیانت هم داره برا زن خودش پول خرج نمیکنه بیرون سانتال مانتال دید ازخود بی خود میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهار هم نخوره، بگه پس که چی؟؟ قراره ۴ ساعت دیگه بری تو دستشویی خالیش کنی

در ضمن شاغل شو

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

معلومه که حق با توعه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بخاطر لحن صحبت و رفتارتونه طی این سالها که زورش میاد خرج کنه وگرنه مردها احترام و زبان خوب و تشکر و .. ببینن ، حتی خسیس هاشونم دست به خرج میشن 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

فقط راه حل های خونه خراب کن بقیه ....!!!!!! هیچوقت جواب نمیده و بدتر میشه با این مواردی که گفتید :/ 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دیگ آدمی ک هم خسیسه هم خیانتکار اصلا ارزششو نداره

من جات باشم مدام تیکه میپرونم بهش و میرم رو مخش تا مجبور شه پول بده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من نداشته باشه هم میرک ناخنمو میکارم اکستشنم میکنم اونم تلاششو بیشتر میکنه واقعا میرسونه خیلی حقوقش کمه ها فقط دوازده تومنه ولی میاد میره سره یه کار دیگه تازه مناسبتام برام طلا میگیره چون فک میکنه کمتر از این نباید برام کنه از اول خواستم با بودجه ش یکی. نکردم اونم تلاششو بیشتر کرد نباید قناعت کنی خواهر

نهار هم نخوره، بگه پس که چی؟؟ قراره ۴ ساعت دیگه بری تو دستشویی خالیش کنیدر ضمن شاغل شو

والا همون و بگو بخدا افسرده ام کرده خیلی دوست دارم شاغل شم ازبس انگیزه ندارم کاری نمیتونم بکنم