2777
2789
عنوان

با اتفاقی ک افتاده چجوری کنار بیام😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 51 پست
چقدر قشنگ گفتی ولی مگ زیر بار این حرفا میره😞دلم آشوبه واقعامیدونی این بیشتر ناراحتم میکنه ک من واقع ...

خودت رو مقصر ندون عزیزم. مردا  وقتی اشتباهشون رو بهشون میگی طلبکارم میشن این مدلشونه. خودتم مقصر ندون بعضی آدما میشه گفت یه کمی مریضن دلشون هیجانات عجیب غریب میخواد این حالت ها گذرا هستند هم با گذر زمان و بالارفتن سن تغییر می کنن هم ضربه که میخورن میفهمن نباید دنبال هیجانات این مدلی رفت. درکت میکنم الان همه جوره خودتو مقایسه میکنی و به جای اینکه طلبکار باشی احساس ناکافی بودن می کنی. زن قوی زنیه که ناموس برای خودش نگه داره وگرنه اکثرا مقابله به مثل میکنن که اونم آسیبش کمتر از خیانت دیدن نیست. هر وقت فکرشون اومد توی ذهنت سعی کن از ذهنت پاکش کنی برای خودت بهتره. خواهش می کنم گوشیشو چک نکن برای آرامش خودت بده بقول خودت اگه بخواد کاری کنه راههای دیگه هست. به فکر لو دادنم نباش بدتر میشه. اگه زنه رو طلاق دادن اونموقع باید نگران صیغه شدنش و هزارتا درد دیگه ش باشی تا زندگی اون زنه با اون مرد سرجاش هست اوضاع بهتره.

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شک نکن از لحاظ شخصیتی با توجه ب چیزایی ک گفتیاون خانم خیلی پایینه و شوهرت هیچ وقت اونو در حد تونمیدو ...

میدونی شاید من اینجوری فکر میکنم ولی از نظر خودم زنه حتی لنگه ی کفش منم نیس این بیشتر میسوزونتم

خودت رو مقصر ندون عزیزم. مردا وقتی اشتباهشون رو بهشون میگی طلبکارم میشن این مدلشونه. خودتم مقصر ندو ...

من هیچوقت شرفم اجازه نمیده حتی ب کسی غیر از شوهرم ی نگاه منظور دار کنم در ثانی از آبروم میترسم بارها و بارها فرصتش بوده ولی نخواستم منتی هم نیس انسانیت ایجاب میکنه هیچوقت ت دانشگاه ب آقایونی ک همکلاسیمن از شما کمتر نگفتم 

بدبختی اینجاس ک دختره اصن از من سرتر نیس

میدونی شاید من اینجوری فکر میکنم ولی از نظر خودم زنه حتی لنگه ی کفش منم نیس این بیشتر میسوزونتم

کاملا مشخصه.

این که شوهرت دست و پات رو بوسیده یعنی اونم میدونه ک تو خیلی بهتری و وحشت داره ک تو بخوای جدا شی 

اون خانم رو هم من قضاوت نمیکنم اما کسی ک با وجود 

بچه بازم سر و گوشش بجنبه از نظر اقایون فقط برای

سواستفاده خوبه متاسفانه😔

این آقایون رو من خوب میشناسم

تو الان فقط و ققط سیاست داشته باش با حساسیت 

زیاد کاری نکن ک دست پیش بگیره

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
من هیچوقت شرفم اجازه نمیده حتی ب کسی غیر از شوهرم ی نگاه منظور دار کنم در ثانی از آبروم میترسم بارها ...

این عالیه که شما خودت باشرفی. بخدا بحث سرتر بودن نیست یه موقع می بینی مثلا شما مغز اقتصادی داری و مواظب دخل و خرج خونه ای و این از نظر خیلیا عالیه.ولی مثلا اون خانم ولخرجه و همین حالتش برای همسرت جذابه! حالا این مثال بود برای اینکه خودت بشینی تحلیل کنی که مقایسه خودت با اون اصلا درست نیست.هر چی احتمال بدی بازم فقط احتماله و انقدر این نشخوار ذهنی عذابت میده که کم کم اخلاقت انقدر بد میشه که واقعا بدترش بالا میاد.

اگه نتونستی خودت رو مدیریت کنی برو پیش مشاور

فقط کار عجیب غریب نکن بعدا پشیمون میشی.اصلا نذار خانواده شوهرت بفهمن بخدا طرف پسرشون رو می گیرن. صبرررر کن صبررررر

حل میشه انشالله

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁