2777
2789
عنوان

وام مسکن کسی گرفته برای خرید خونه

644 بازدید | 6 پست

سلام خانوما کسی هست اینجا که وام مسکن ۹۶۰ یا ۴۰۰میلیونی گرفته باشه؟شرایطش چجوریه؟مبلغ هر قسط چقدره و اینکه آیا وام به صرفه ای هست برای خرید خونه؟

ما هنوز نگرفتیم ولی میخوایم بگیریم ۹۶۰ تومن که نداره تازه ۸۰۰ تومن شده اونم فک نکنم به کسی داده باشن دوسال بعد اینکه میگیریش قسطاش شروع میشه ماهی ۱۲ وخوردی بیست ساله درسته سودش زیاده ولی بنظر من ارزش داره بگیری  چون هرچی بگذره این دوازده تومن خیلی بی ارزش میشه برای پنج سال دیگه ۱۲ تومن مث یه تومنه اگه واقعا میخای خونه بخری اره بگیرش

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
ما هنوز نگرفتیم ولی میخوایم بگیریم ۹۶۰ تومن که نداره تازه ۸۰۰ تومن شده اونم فک نکنم به کسی داده باشن ...

ع جدا؟۸۰۰تومنی شرایطش چیه چیا میخواد؟بعد از بانک مسکنه دیگه اره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ع جدا؟۸۰۰تومنی شرایطش چیه چیا میخواد؟بعد از بانک مسکنه دیگه اره؟

آره از بانک مسکن باید بگیری تو گوگل سرچ کن شرایط وام نهضت مسکن برات میاره ..ما چون از طرف کار آقام‌خونه نوشتیم گفتن لازم نیست دنبال کاراش برید اداره خودش کاراشو انجام میده خودش هم واسه هر قسط کم میکنه فقط بعد دوسال که قسطاش شروع میشه از حقوق کم‌میشه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
ما هنوز نگرفتیم ولی میخوایم بگیریم ۹۶۰ تومن که نداره تازه ۸۰۰ تومن شده اونم فک نکنم به کسی داده باشن ...

وام مسکن 400 میلیونی هم هست؟ 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی