2777
2789

من خودم رفتم رشته تجربی و اون موقع یادمه خیلیییی سخت بووووود . جوری که کنکور سال اول قبول نشدم و با کلی کلاس و انواع کتاب و ... تونستم قبول شم.  ولی الان یکم آسون تر شده (نسبت به قبل) . خواهرم هم امسال میره نهم میگه میخوام برم رشته تجربی .شرایط اون موقع خودم رو واسش توضیح دادم.

معدل علوم و ریاضی تو هفتم و هشتم خیلی کم بود.ولی نهم چون ضریب ۳ داره مهم تره.  

هفتم : علوم ۱۵  ریاضی ۱۶

هشتم : علوم ۱۷  ریاضی ۱۷ 

به نظرتون شانسی داره ؟ 

اگه مثلا نهم ۲۰ یا بالای ۱۹ بشه؟؟؟

از تابستون شروع کرده جلو جلو بخونه .

برا هدایت تحصیلی رشته الف اش نیست و الان واقعا سختتر از قبل شده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور اسونتر نشده بلکه سخت تر هم شده نسبت ب قبل

تاثیر معدلم قطعی کردن و امتحانا هزاربرابر سختتر از قبل

سطح خواهرتم متوسطه

چون هفتم هشتم اسونه و ۲۰ گرفتن راحته خاهرت همین سالهای اسونم ۲۰ نگرفته چ برسه سختی های مقاطع بالاتر

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

نمراتت نشون میده که استعدادش رو داری و باید تمرکزت روی سوالات سخت باشه و هیچ موردی رو عبور نکنی تا ت ...

بعد تازه باهاش حرف زدم گفتم تو همین امسال رو وقت داری ، واسه همین داره از الان میخونه.

بعد یه کوچولو هم پارتی‌بازی داریم (البته نه از پول بلکه از فامیل) بازم داره سعی خودشو میکنه.